Unakazio se operacijama: Silvester Stalone šokirao novim licem FOTO

Unakazio se operacijama: Silvester Stalone šokirao novim licem FOTO

Autor: | 03/08/2023

0

Silvester Stalone ponovo je u centru pažnje. Ne, ne krčkaju se nikakvi nastavci „Ramba“ ili „Rokija“, ali ima raznih noviteta iz privatnog života. Slavni glumac i nekadašnji akcioni heroj poslednjih godina posvetio se nešto drugačijim žanrovima, a radi i na rijalitiju „Porodica Stalone“.

Profimedia

 

Počnimo od braka. Prošlog leta po Holivudu se pričalo da se razvodi od Dženifer Flejvin, sa kojom ima tri ćerke. Međutim, Slaj i njegova 25 godina mlađa supruga uspeli su da prevaziđu krizu, a svi koji su ih nedavno prepoznali u italijanskom letovalištu Porto Červo tvrde da su izgledali kao zaljubljeni tinejdžeri.

Pročitajte: Kraj posle 25 godina braka - razvodi se Silvester Stalone

Doduše, nije bilo baš lako prepoznati ih. Naročito njega. Stalone možda nije imao problema sa alkoholom i drogom, ali jedne zavisnosti ne može da se reši – estetskih korekcija. Ako je želeo da se podmladi u licu, glumac koji je u julu proslavio 77. rođendan otišao je u drugu krajnost, kao Miki Rurk ili Sajmon Kauel.

Profimedia

 

I fotografije iz restorana na Beverli Hilsu, gde mu je društvo pravio brat Frenk, mnoge su šokirale. Iako Stalone nikada nije priznao da je išao „pod nož“, izobličeno lice ga odaje, posebno puniji obrazi i gornja usna, koja je neprirodno „iskrivljena“.

Profimedia

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ben Gabbe/Getty Images

Najnovije vesti