Od misice do poznate glumice: Bogdan Bogdanović šetao je samo vrhunske lepotice, a pored nje se skrasio

Od misice do poznate glumice: Bogdan Bogdanović šetao je samo vrhunske lepotice, a pored nje se skrasio

Autor: | 25/07/2023

0

Ljubavni život Bogdana Bogdanovića intrigira

Bogdan Bogdanović predvodiće reprezentaciju Srbije na prestojećem Svetskom prvenstvu, a pored toga što je vrhunski sportista, naš košarkaš poznat je i kao najpoželjniji neženja na našim prostorima. Njegov ljubavni život intrigira javnost, jer i dalje nije jasno kako šarmantni Bogdan nije već uplovio u bračne vode.

Instagram

 

A kandidatkinja bilo je na odmet, naš košarkaš se zabavljao sa pravim lepoticama. Njegova prva ljubav je bila manekenka Anja Škuletić, a nakon raskida sa zgodnom brinetom Bogdan je navodno bio potpuno slomljen. Anja se nakon raskida sa našim košarkašem udala i rodila dete, a i dalje se piše o njihovoj fatalnoj ljubavi.

Instagram

 

Bogdanović na svadbi Miloša Teodosića i Jelisavete Orašanin upoznaje glumicu Jovanu Stojiljković, sa kojom potom započinje emotivnu vezu. Međutim, šest meseci kasnije par je stavio tačku na odnos. Oboma je smetalo da imaju vezu na daljinu, jer je Jovana gradila karijeru u Srbiji dok je Bogdan bio u Americi, tako da su odlučili da ipak raskinu.

Pročitajte: Mladost mi prolazi, sreća ne dolazi - Šokantne fotke Gorana Bogdana i Jovane Stojiljković iz kafane zabrinule fanove

Bogdana su posle povezivali i sa voditeljkom Tatjanom Bašević, ali niko nije potvrdio njihovu vezu. Košarkaš se takođe kratko zabavljao sa Olgom, ćerkom Predraga Danilovića.

ATA Images

 

Bogdanović je u vezi sa dizajnerkom i manekenkom Britani Netom, koja je bila i prva pratilja na izboru za Mis Nju Džerzi. Naš košarkaš zaista nikada ne komentariše svoj privatni život, ali izvori tvrde da se njih dvoje dobro zabavljaju i da se još bolje slažu. Ko zna, možda će Britani biti ta koja će ukrotiti ovog večitog neženju, i navesti ga da se konačno skrasi.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Pročitajte još