Svi su zaboravili na prvi brak Aleksandra Šapića: Ova moćna žena bila mu je prva supruga FOTO

Svi su zaboravili na prvi brak Aleksandra Šapića: Ova moćna žena bila mu je prva supruga FOTO

Autor: | 28/06/2023

0

Bivša žena Aleksandra Šapića pala u zaborav

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić u braku je od 2015. godine i sa suprugom Milicom ima dva sina, Maksima i Fedora. Iako se godinama smatralo da je njegov porodični život uobičajen i skladan, on je tek nedavno otkrio da situacija nije baš jednostavna.

Instagram

 

− Moja supruga već osam godina živi i radi u inostranstvu, o tome nikad nisam pričao. Rekla mi je: „Dok se baviš politikom ja ovde ne želim da živim.“ Mogao sam da se razvedem, ali bih onda sinove viđao još ređe. Kad god mogu, idem kod žene i dece – priznao je gradonačelnik Šapić.

Pročitajte: Obična haljina i stomak do zuba - Pogledajte jedinu fotografiju sa venčanja Milice i Aleksandra Šapića FOTO

Iako nije naveo gde mu porodica danas živi, pretpostavka je da su u Trstu, gde imaju kuću.

Dobro upućeni u život Aleksandra Šapića smatraju da o razvodu od supruge Milice nije želeo ni da razmišlja jer je već jednom prošao kroz takvu situaciju.

Instagram

 

Naime, Aleksandar je još tokom vaterpolo karijere, 2005. godine, sklopio brak sa Ivanom Šljukić.

Ona je u to vreme bila udovica, jer je njen suprug 2002. izgubio život u pucnjavi na ulicama Beograda. Šapić je Ivaninu ćerku i sina iz prvog braka prihvatio kao svoju decu. Priča se da je Andriji Šljukiću, koji se kao veslač takmičio na Olimpijskim igrama u Rio de Ženeiru, bio veliki sportski uzor i oslonac.

Instagram

 

Bilo kako bilo, Aleksandar i Ivana su se razveli 2009. zbog, kako se spekulisalo, njene odluke da nema više dece. Svako je krenuo na svoju stranu, ali su ostali u prijateljskim odnosima.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Pročitajte još