Suprug Goce Tržan napunio 34 godine: Da li znate koliko je pevačica starija od njega? Nikada ne biste rekli da je tolika razlika

Suprug Goce Tržan napunio 34 godine: Da li znate koliko je pevačica starija od njega? Nikada ne biste rekli da je tolika razlika

Autor: | 24/06/2023

0

Goca Tržan je starija od Raše, brojka će vas iznenaditi

Pevačica Goca Tržan, posle kraha braka sa Ivanom Marinkovićem, u prvi mah nije bila spremna za pravu ljubav i želela je samo avanturu, međutim, desilo joj se suprotno -  našla je emotivnog partnera Radomira Rašu Novakovića sa kojim je već 12 godina u skladnom odnosu.

Instagram

 

Pevačica je juče imala razloga za slavlje, a kako smo mogli da vidimo povodo je bio Rašin rođendan, pa je ona na svom Instagram profilu, objavila njihovu zajedničku fotografiju i emotivnom porukom se obratila svom partneru.

Pročitajte: Goca Tržan učiniće sve da zaštiti ćerku - Ne dozvoljavam da se Lenino ime zloupotrebljava, ona i ne zna da je otac pominje

- Lako je biti srećna žena pored tebe. Želim ti da zadržiš ljubav, jer ljubav tebe čini plemenitim i uspešnim. Volim te zauvek. Srećan rođendan - napisla je Goca uz sliku sa Rašom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan)

Ipak, mnogi ne znaju kako je zapravo počela njihova ljubavna priča.

- Došao je u moj bend kao novi član i imao je 23 godine. On je za mene bio klinac - rekla je jednom prilikom Goca, koja je u trenutku kad je upoznala Rašu imala 37 godina, a generacijski jaz od 14 godina ni najmanje nije pravio problem u njihovom odnosu.

Andreja Damnjanović

 

Raša je bio uporan, nije posustao, te je vremenom osvojio Gocu. Uplovili su u vezu, a posle četiri godine ljubavi, 2015. godine, zavetovali su se jedno drugome na večnu ljubav. Obavili su građansko venčanje i svadbeno slavlje, a pre dve godine su rekli "da" i pred Bogom, a pevačica je otkrila kako se sve odjednom preokrenulo.

Pročitajte: Goca i Raša posle 8 godina braka rekli KRAJ! Ne treba mene niko da sažaljeva...

- Na početku, barem što se mene tiče, to nije trebalo da bude ni brak ni veza na duže staze, to je trebalo da bude jedna seksualna avantura koja će da mi nahrani ego, ali ispostavilo se drugačije - kaže Goca.

Instagram

 

Pevačica često naglašava da nije otpočela vezu sa Rašom, ne bi ni proživela najlepše godine, niti upoznala pravo značenje reči ljubav. Iako su imali sitne trzavice, Goca i Raša su odlučili da zajedno koračaju kroz život i bore se za potomstvo, a najlepše trenutke im priređuje pevačicina ćerka Lena.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti