Najnežnije reči sačuvao je za današnji dan: Ovo je majka Milana Stankovića, zbog nje je napustio pevanje FOTO

Najnežnije reči sačuvao je za današnji dan: Ovo je majka Milana Stankovića, zbog nje je napustio pevanje FOTO

Autor: | 20/06/2023

0

Majka Milana Stankovića posle duže vremena u javnosti

Milan Stanković poslednjih godina vodi povučen život daleko od muzičke scene. Priča se da se, u potrazi za duhovnim mirom, okrenuo veri i neizvesno je da li će se uopšte vratiti pevanju.

U ovom, za njega prelomnom trenutku, podršku mu pružaju majka Milena i sestra Nastasja. One su ga bodrile i kada je odlučio da krene estradnim putem, ali i sada, kada je na korak od toga da promeni život iz korena.

Andreja Damnjanović

 
 

‒ Napravio sam pauzu jer sam želeo da se distanciram od hiperprodukcije i haosa koji vlada u muzici. To je savet moje majke. Primetila je da sam umoran i rekla mi je: “Sačuvaj dušu“. Trenutno sam na keto-dijeti, treniram i osećam se bolje. Uskoro će se pojaviti moj novi projekat ‒ izjavio je Milan pre dve godine, i na tome je ostalo.

Pročitajte: Na putu je čistote duše - Pevačica otkrila detalje novog života Milana Stankovića

Nekadašnji finalista „Zvezda Granda“ i predstavnik Srbije na Evroviziji u intervjuima koje je davao uvek je isticao da je majka njegov najveći heroj. Roditelji su mu se razveli dok je još bio beba. Majka se kasnije preudala i dobila ćerku Nastasju, a da bi deca imala sve što im je potrebno, nije se libila da obavlja i nekoliko poslova istovremeno.

‒ Radila je u trafici, peglala i čistila po kućama. Često je pozajmljivala novac. Bilo je teško, ali se borila za mene i sestru ‒ otkrio je jednom prilikom Milan, koji je odrastao u Obrenovcu.

Instagram

 

Milanovi fanovi i dalje strpljivo čekaju da objavi neku novu pesmu i vrati se nastupima, ali razumeju i odluku da svetlost reflektora zameni mirnim porodičnim životom u kojem centralno mesto zauzima majka Milena.

Kako joj je danas rođendan, Stanković je na Instagramu objavio novu fotografiju koja je otkrila da je mami poklonio predivan buket crvenih ruža.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti