Nikad nisu bili srećniji: U luksuznoj vili zgodnog Bali bega danima se slavi, porodica u punom sastavu FOTO

Nikad nisu bili srećniji: U luksuznoj vili zgodnog Bali bega danima se slavi, porodica u punom sastavu FOTO

Autor: | 07/06/2023

0

Dom Bali bega najsrećnije mesto na svetu

Veselo je bilo ovih dana u domu popularnog turskog para. Burak Ozdživit i njegova lepa supruga Fahrije Evdžen proslavili su četvrti rođendan starijeg sina Karana, koji će ovu žurku sigurno dugo pamtiti. Jer, osim roditelja, mlađeg brata i prijatelja, na zabavu su stigli i njegovi omiljeni superheroji.

Instagram

 

Sve je bilo u znaku Betmena, čuvara Gotam sitija. Crni i žuti baloni, motivi slepog miša na svakom detalju, od grickalica i ukrasa do torte, a na kraju se pojavio i Betmen lično. U nekom trenutku pridružio mu se još jedan junak iz stripova i holivudskih filmova, kolega Spajdermen. Karanovoj sreći nije bilo kraja. Blistali su i ponosni roditelji.

„Srećan rođendan našoj prvoj jabuci“, napisao je zgodni Bali-beg na Instagramu.

Pročitajte: Bali beg izveo sina iz porodilišta, pa otkrio da li je prisustvovao porođaju lepe supruge FOTO

Instagram

 
 

Dva dana ranije rođendan je proslavila Karanova mama. I ona je dobila posebnu čestitku:

„Moja ljubav je tako divna... Srećan rođendan, draga moja, volim te!“, poručio joj je suprug koji je, kao što vidimo na fotografijama, nije ispuštao iz zagrljaja.

Slavljenica je tog dana blistala u haljini od svetlog teksasa otvorenih ramena. Duboki izrez otkrivao je duge noge, a i pogled na dekolte je bio slobodan. I ona i Burak odlučili su se za opušten, dnevni stajling, ali je zato mlađi sin Kerem bio apsolutno u trendu – nosio je presladak „Burberry“ komplet, upotpunjen šeširićem sa istim desenom, zaštitnim znakom čuvene britanske kuće.

Pročitajte: On najlepši turski glumac, a šta je sa njom - Supruga Bali Bega posle dva porođaja više nije ista žena FOTO

Instagram

 
 

Njena torta nije bila superherojska, već romantična i puna raznobojnog cveća. Na gornjem spratu našla se i njena fotografija, čisto da se zna kome je divan dan. Baloni u roze i ljubičastim nijansama ukrasili su prostor, a na zidu se našlo ime „Fahrije“.

Pročitajte: Nikad je ne pokazuju javnosti - Sulejman i Šeherezeda podelili preslatke fotografije ćerke čarobnog imena FOTO

Instagram

 

Zanosna turska glumica, koja se proslavila ulogom u seriji „Kad lišće pada“, rođena je pre 37 godina u Nemačkoj. Za nekoliko meseci starijeg Ozdživita udala se u junu 2017, kada su priredili spektakularno venčanje na Bosforu. Iako se šuškalo da imaju probleme u braku, čak da se razvode, reklo bi se da nikad nisu bili srećniji.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još