Šta se dogodilo Miri Škorić? Pevačica zaprepastila izgledom, svi zumiraju fotografije

Šta se dogodilo Miri Škorić? Pevačica zaprepastila izgledom, svi zumiraju fotografije

Autor: | 07/04/2023

1

Izgled Mire Škorić ne prestaje da se komentariše

Fotošop, najnovija kozmetička dostignuća ili eliksir mladosti? Nešto jeste, jer Mira Škorić više ne liči na sebe. Zapravo, liči, ali na sebe od pre tridesetak godina. To bi trebalo da bude kompliment, međutim, neki smatraju da je preterala sa podmlađivanjem, pa je nimalo ne štede na društvenim mrežama.

Pročitajte: Na ćerku sam ponosna, a on... Mira Škorić prvi put o zetu, evo kakvi su zaista odnosi u porodici i šta misli o njemu

Instagram

 
 

Folk zvezda je već dugo na sceni i njen glavni adut uvek je bio sjajan glas, mada ni stas nikad nije zaostajao. No, čini se da je podlegla trendovima, pa na fotografijama koje objavljuje na Instagramu prilično preteruje sa filterima. Nema potrebe da to radi, poručuju pratioci, jer u prirodi izgleda fantastično za svoje godine. Mira ih očigledno ne sluša.

Pročitajte: Zet za primer! Ćerka Mire Škorić uživa u svakoj sekundi braka, fotografije sa medenog meseca oduševile

Instagram

 

Na najnovijoj fotografiji mnogi su popularnu pevačicu jedva prepoznali. Toliko se zaigrala obradom, da su primetili kako izgleda mlađe od svoje ćerke. A opet, bolje i filteri nego fileri, zar ne?

Instagram

 

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Kukavci 11:01 08.04.2023
Odgovori

Šta reći a ne zaplakati! Jadna je žena koja izgubi kompas u "borbi" sa godinama. Ćerke kao "rivalke" ....ako ti je kompliment da ti neko kaže da ti ćerka izgledate kao sestre, njoj sigurno nije...

hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još