Siniša i Arijana želeli su da usvoje devojčicu iz Srbije: Imala je pet godina, crvenokosa, slatka, ali...

Siniša i Arijana želeli su da usvoje devojčicu iz Srbije: Imala je pet godina, crvenokosa, slatka, ali...

Autor: | 20/12/2022

0

Siniša i Arijana planirali su da usvoje dete iz Srbije

Siniša Mihajlović je, po mišljenju mnogih, bio otac za primer. Sa suprugom Arijanom imao je tri sina i dve ćerke, a brinuo je i o vanbračnom sinu kojeg je dobio još u momačkim danima.

Iako je tokom blistave sportske karijere dosta zaradio, imao je običaj da kaže da je bogat, ali ne u materijalnom pogledu, već zato što ima divne prijatelje i lepu porodicu.

Pročitajte: Ko je tajanstveni mladić koji je na sahrani u Rimu nosio sliku Siniše Mihajlovića

Profimedia

 

Ipak, činjenica je da je Siniša Mihajlović bio veliki humanista i dobrotvor, ali o tome nije želeo da priča. Finansijski je pomagao Dečje selo, u kome žive mališani bez roditeljskog staranja, gde je često i lično odlazio.

‒ Želeo sam da usvojim jednu devojčicu koju sam tamo upoznao. Imala je četiri-pet godina. Crvenokosa, slatka. Bila je kod mene na odmoru. Svidela se i mojoj ženi i mojoj deci. Ovde kod nas je to komplikovana procedura, pa smo na kraju odustali ‒ ispričao je u intervjuu za emisiju „Ljudi“.

Pročitajte: Miho, leti visoko - Uz pesmu navijača Lacija sahranjen Siniša Mihajlović, živećeš večno (video)

Instagram

 
 

Na pitanje šta ga čini srećnim odgovorio je:

‒ Kad dođem kući, a najmlađi sin mi se zatrči u zagrljaj i poljubi me. Ne postoji ništa lepše od toga. Kad vidiš da je dete veselo, nasmejano, da živi lepo, to je najveća radost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još