Sve ove godine  je znao i ćutao: Vanja Bulić konačno priznao istinu, supruga Slađa zaplakala

Sve ove godine je znao i ćutao: Vanja Bulić konačno priznao istinu, supruga Slađa zaplakala

Autor: | 08/10/2022

0

Supruga Vanje Bulića ovo sigurno nije očekivala

Vanja Bulić, novinar, pisac i televizijski voditelj, može se pohvaliti jednim od najdugovečnijih i najuspešnijih brakova na javnoj sceni. Sa suprugom Slađanom već pet decenija deli dobro i zlo. Gostujući u emisije “Vikend na K1” Vanja je komentarisao nova istraživanjima koja kažu da su muškarci koji rade u kući privlačniji ženama, ali je posle toliko godina otkrio i jednu veliku istinu. 

Pročitajte: Pola veka dele dobro i zlo - Ovo je hrabra supruga Vanje Bulića, život joj je visio o koncu kada je u četvrtom mesecu trudnoće izgubila bebu

Dragan Mujan

 

- Vremenom se menjaju ta istraživanja. Nekada su u modi papučići. Svaki muškarac koji kaže da je papučar laže, hoće da ostavi utisak. Odnosno samo se udvara svojoj supruzi. Kada si javna ličnost i treba da stigneš na sto mesta neko mora da pokrije onaj deo u kući kada te nema. To pokriva supruga. Pametna supruga onda nauči decu, kada malo odrastu, da pokriju to kada nije tata u kući. Oni nikada ne mogu biti potpuna zamena, ali mogu da odrade neki deo. U mojoj kući je dozvoljeni da supruzi izleti neka psovka, ipak je tu sa nama četvoricom. Pravi domaćin u kući je moja supruga - priznao je Vanja i suprugu učinio veoma ponosnom.

Supruga Vanje Bulića i danas je zaljubljena kao prvog dana 

Da je žena stub kuće, Vanja je vremenom shvatio i kada su njegovi roditelji u pitanju.

Pročitajte: Neobična ljubavna priča, supruga Vanje Bulića odmah se zaljubila - Slađanu sam upoznao kad je igrala na stolu

Mirko Tabašević

 

- Često razmišljam o mom ocu. Bio je sa Durmitora imao je skoro dva metra. Celog života sam mislio da tata vuče porodicu. Posle kada sam presabrao neke stvari shvatio sam da je mama, koja je sa Cetinja, vukla sve glavne konce u kući. Žena je stub svake uspešne kuće – rekao je Bulić u emisiji “Vikend na K1” i dodao da pomisao na razvod čovek i te kako vuče iz kuće. 

- Odrastao sam na Novom Beogradu u oficirskom naselju. Među vršnjacima sam ranije prepoznavao ko su oficirska deca. Imali su drugačiji način razmišljanja. U celom tom društvu ni jedan roditelj od mojih prijatelja se nije razveo, a tako je sada i sa nama, celo društvo. Nešto se tu nosi i iz porodice. Fin odnos oca i majke. Tako se deca i vaspitavaju da gledaju oca i majku – zaključio je sjajni Vanja Bulić.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin