Rea i Hana su neodoljive: Unuke Vesne Zmijanac baš su porasle, jedna je ozbiljna, a druga mali đavolak

Rea i Hana su neodoljive: Unuke Vesne Zmijanac baš su porasle, jedna je ozbiljna, a druga mali đavolak

Autor: | 29/09/2022

1

Unuke Vesne Zmijanac su njena najveća sreća 

Sredinom jula prošle godine pevačica Vesna Zmijanac po drugi put je postala baka. Nikolija Jovanović Relja Popović poznati su po tome da privatni život vešto kriju od medija, pa se o njihovim naslednicama Rei Hani malo toga zna.

Pročitajte: Doktor nauka alergičan na sve što ima veze sa šou-biznisom - On je bio muž Vesne Zmijanac, ćerka Nikolija njihova je najveća radost

Dejan Milićević

 

Za razliku od roditelja, ponosna baka i te kako voli da priča o svojim mezimicama koje dosta vremena provode kod nje u Beogradu, kao i u prelepoj kući na Bukulji.

Vesna ne krije da uživa da čuva Reu i Hanu, ali napominje da ih često opominje i kritikuje.

‒ Galamim na njih najviše, ali me ne slušaju, ne čuju. Pre neki dan je Hana bila mirna u kući kod mene na Bukulji, ne čuje se, znam da nešto radi. I ja se u jednom momentu trgnema i vidim kako je uzela daljinski od televizora, „vozila je“ po kući sa njim. Meni to smeta jer sam na Bukulji i posle nema ko da mi namesti kanale, a ona je sve ispritiskala, ispomerala i na televizoru samo sneg. Počela sam da vrištim na nju, ali ona puče od smeha. Toliko o mojoj strogoći ‒ priznaje Vesna kroz osmeh za „Exkluziv“.

Pročitajte: Unuke Vesne Zmijanac ovde uživaju - Ovo je pevačicina oaza mira na Bukulji (foto)

Printscreen Prva Tv

 

S druge strane Rea, koja je pre tri dana napunila šest godina, već je velika.

‒ Hana je duhovita, zna da je smešna i stalno nas zasmejava, dok je Rea ozbiljna, ona je sada prava devojčica ‒ istakla je Vesna i dodala da u njenom domu nikada nije dosadno.

Komentari (1)

Loading
Lila 21:22 29.09.2022
Odgovori

Nikolija će biti presrećna kad vidi da je baba objavila oba imena unuka.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti