Anja Valente krstila ćerke u Parizu: Fotografije Indije Rouz i Kasije Ginze će vas raznežiti

Anja Valente krstila ćerke u Parizu: Fotografije Indije Rouz i Kasije Ginze će vas raznežiti

Autor: | 24/05/2021

0

Ćerka Dragana Stojkovića Piksija juče je u ruskoj pravoslavnoj katedrali u Parizu krstila ćerke Indiju Rouz i Kasiju Ginzu. Tridesetogodišnja Anja Valente potrudila se da ovaj važan dan bude poseban.

Pročitajte: Anja Valente ne skida osmeh, čestitke stižu sa svih strana sveta (foto)

Instagram

 

Anja je na svom „Instagramu“ podelila deo atmosfere sa posebnim akcentom na dekoraciji i stajlingu devojčica, obe su bile u belim haljinicama kakve i priliče jednom takvom događaju.

Dekoracija, na šta nas je lepa Anja već navikla, bila je priča za sebe. Za nekoliko dana njena mlađa ćerka proslaviće drugi rođendan, pa se pretpostavlja da je to bio povod za svečani čin krštenja.

Pročitajte: Anja i Hugo Valente - Letovanje rezervisano za romantiku i ljubav (foto)

Instagram

 

Od 2014. godine, kada su počeli vezu, Anja i Hugo važe za jedan od najskladnijih poznatih parova. Nikada nisu imali dilemu gde će živeti, jer je nekadašnji reli-vozač Francuz, a i Anja je rođena u Francuskoj, u Marselju. Uostalom, i njenim roditeljima, Snežani i Draganu, Pariz je baza gotovo tri decenije.

Pročitajte: Ćerka Dragana Stojkovića Piksija ima poseban razlog za slavlje - Volimo te više od svega!

Instagram

 

Nekoliko meseci posle veridbe, koja se desila 2016. godine u mondenskom letovalištu Portofino, Anjinoj i Hugovoj sreći nije bilo kraja, jer su postali roditelji devojčice Indije Rouz. Dve godine kasnije jedno drugom rekli su „da“ i na građanskom i na crkvenom venčanju, koje je upriličeno u „Sabornoj crkvi“, a organzovali su čak tri svadbena slavlja – u Parizu, Antibu i Beogradu. Druga ćerka Kasija Ginza svet je ugledala poslednjeg dana maja 2019. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti