Najbolnijih 40 dana: Prvi put posle majčine i očeve smrti oglasio se Sergej Ćetković

Najbolnijih 40 dana: Prvi put posle majčine i očeve smrti oglasio se Sergej Ćetković

Autor: | 26/04/2021

0

Roditelji Sergeja Ćetkovića preminuli su maltene u isto vreme. U rasponu od sedam dana virus korona uzeo je prvo majku, a zatim i oca popularnog pevača koji se odjednom našao u neverici i  šoku. Umesto da na svoj 45. rođendan uživa sa najmilijima, Sergej Ćetković je sahranio ženu koja mu je podarila život.

„Onog trenutka kada se rastaneš sa svojim roditeljima, shvatiš tu bolnu, hladnu istinu. Da više nisi dete. Nema više one roditeljske brige, strepnje, radovanja, nesebične ljubavi... Nema više one koja me donela na ovaj svet i onog ko me volio, branio i učio životu. Draga majko, iako si nas prva napustila ti, iznenada i bez najave, znao sam da te neće pustiti da odeš sama. Ipak, predugo su vam duše bile vezane na ovom svetu da bi dozvolio da tu poslednju šetnju odšetaš sama. Kako ste se pre pedeset godina zakleli na ljubav i da ćete biti zajedno dok vas smrt ne rastavi, vi ste ovaj put pobijedili i samu smrt. Odlučili ste da i u večnosti ostanete zagrljeni“, napisao je, između ostalog, Sergej na svom profilu na „Instagramu“ u momentu kada mu je dušu razarala stravična bol.

Pročitajte: Stravična bol u domu pevača - Roditelji Sergeja Ćetkovića preminuli od korona virusa

Od tada Sergej se nije pojavljivao u javnosti, niti se oglašavao na društvenim mrežama. Iako su mediji pokušavali da dođu do njega, pevač je ostao neodstupan za bilo kakav komentar. Snaga u najtežim danima života su mu supruga Kristina i ćerke Lola i Mila. Ipak, svestan da je javna ličnost i da brojni fanovi i te kako žele da čuju kako je, pevač je prekinuo bolnu tišinu i prvi put posle smrti oba roditelja oglasio se na svom profilu na „Fejsbuku“.

„Dragi moji, prošlo je četrdeset dana od iznenadnog odlaska mojih roditelja. Praznina je velika, bol i gubitak preveliki i preteški, ali život mora da teče dalje. Hvala svima na rečima utehe, saosećanju i molitvama kojima ste bili uz nas. Beskrajno zahvalan. Vaš Sergej“, napisao je pevač, a u komentarima su mu podršku pružile brojne kolege i prijatelji, kao i armija fanova.

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti