Sve je spremno: Maja Šuput otvorila vrata bebine sobe (foto)

Sve je spremno: Maja Šuput otvorila vrata bebine sobe (foto)

Autor: | 25/02/2021

1

Maja Šuput sitno broji do porođaja i jedva čeka dan kada će na svet stići njen sin, kome se ona i njen suprug Nenad Tatarinov neizmerno raduju. Kako je trudna pevačica sve bliža terminu, pitanja o imenu za dečaka ne prestaju da joj stižu. Iako nije htela da otkrije koje će ime nadenuti sinu, Maja je rekla da ima nekoliko ideja, ali da će se svakako odlučiti za neko od stranih imena.

Pročitajte: Da li je ovo zaista mama trudne Maje Šuput? (foto)

 

 

- Strana imena. To čak nije tajna. Jednostavno me domaće ne interesuje. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve, tako da ćemo uz njegovo prezime dodati neko moćno ime. A ne kad dođemo negdje i moj muž onako kaže: "Nenad." Pa zašto? Tako lep čovek s takvim imenom. Smatram da imenom obeležiš to detetovo razdoblje, tinejdžersko, školsko, kad te klinci maltretiraju i više to nije kao nekada. Sad deca više nisu normalna, tuku se. Zamisli da dam detetu neko ime da ga uvalim u probleme, pa da mi celi život govori: "Jesi li morala?" - rekla je Maja u razgovoru za "In magazin", a sada je odlučila da otkrije i deo bajkovitog dekorisanog ambijenta, u kom će beba boraviti. 

printscreen instagram @majasuput

 

 

Dok iščekuje mart, a i torba za porodilište je spremna, pevačica je odlučila da napravi prvu fotografiju u bebinoj upravo renoviranoj sobi. Pozirala je na podu, ogrnuta toplim džemperom, u čarapama, a u ruci je držala plišanog medveda. 

 

- Spremni za tebe ljubavi - napisala je pevačica oduševljeno i pokazala da je za svog sina izabrala najmoderniju kolevku. Iako će roditi dečaka, Maja Šuput je zidove sobe okrečila u trendi sivu, a ne plavu kao većina žena.

Fanovi su oduševljeni kako su Maja i Nenad sredili sobu, a fotografije su oduševile i Jelenu Rozgu  koja je odmah ostavila komentar.

instagram printscreen @majasuput

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Marija 23:00 28.02.2021
Odgovori

Sve najbolje i najlepse zelim roditeljima i detetu, ali nemoguce je ne primetiti koliko je zena iskompleksirana. Cemu to, odakle ovakvo razmisljanje oko imena deteta? U redu, daj ime koje zelis, ali ne omalovazaj sprska imena i svoj narod.

hellomagazin.rs hellomagazin