Otkriveni detalji nastavka serije "Seks i grad", fanovi besni: Ne želimo to!

Otkriveni detalji nastavka serije "Seks i grad", fanovi besni: Ne želimo to!

Autor: | 02/02/2021

0

Još samo malo ostalo je do emitovanja nastavka serije "Seks i grad", a fanovi širom sveta veoma su nestrpljivi da vide svoje omiljene junakinje u novim avanturama. 

Pročitajte: "Seks i grad": One se posle 17 godina vraćaju na male ekrane, ali ne u punom sastavu

Photo by HBO newsmakers via Guliver

 

Serija "Seks i grad", posle 17 godina, ponovo će zabavljati i oduševljavati publiku, a vest o snimanju novih epizoda, koja se emitovala od 1998. do 2004. godine, potvrdile su glavne junakinje na društvenim mrežama. Sara Džesike Parker, Sintija Nikson, Kristin Dejvis, na svojim "Instagram" profilima podelile su trejler najnovijeg nastavka serije.

 

 

Međutim, društvenim mrežama kao bomba je odjeknula vest o čemu će biti, između ostalog, reči u nastavku popularne serije. Naime, Sara Džesika Parker potvrdila je da će u popularnoj seriji biti reči i o pandemiji korona virusa. Fanovi su ovu informaciju primili sa negodovanjm. 

- Niko ne želi da gledati koronu na televiziji, pogotovo kad pandemija još uvek traje. Em nema Samante i definitivno ne želimo Covid u zabavnoj industriji. Želimo da pobegnemo, a ne da budemo prisiljeni da se suočavamo s njim na svakom koraku - samo su neke od reakcija vidno besnih i razočaranih fanova serije "Seks i grad". 

Pročitajte: "Seks i grad" na srpski način: Ilda, Marina Visković, Dajana i Marina Tadić haraju Beogradom (video)

 

 

S druge strane, ima i onih koji tvrde da pandemija, koja je značajno pogodila Njujork, mora da bude deo priče.

- Njujork je imao preko 40 hiljada smrtnih slučajeva uzrokovanih korona virusom. Tela su bila složena u kamione ispred bolnica. Bila je to prilično velika stvar. Zašto to ne bi uključili u seriju? - smatraju drugi. 

 

 

- To će očigledno biti deo priče jer to je grad u kome ovi likovi žive", kazala je Sara za "Vanity Fair" govoreći o spominjanju pandemije u seriji.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još