Džerard Batler će igrati glavnu ulogu u filmu "Hunter Killer"

Džerard Batler će igrati glavnu ulogu u filmu "Hunter Killer"

Autor: | 14/11/2015

0

Kompanije "Relativity Studios", "Millennium Films" i "Original Film" udružile su se u produkciji i distribuciji filma "Hunter Killer", u kojem bi glavnu ulogu trebalo da tumači Džerard Batler. Ovaj projekat je već dugo vremena u planu, ali je postojalo dosta problema između strana koje su uključene u njegovu realizaciju. Sada, nakon zajedničkog nastupa tri studija, stvari su počele da se kreću s mrtve tačke.

- Veoma sam srećan što smo rešili nesporazume između uključenih strana. Posebno želim da zahvalim Rajanu Kavanou što je našao rešenje koje je vratilo ‘Hunter Killer’ u život. Unapred se radujem saradnji sa njim i drugima u Relativity Studios, kako bismo napravili sjajan film i žao mi je što smo imali nesporazum - izjavio je Nil Moric, jedan od producenata iz kompanije "Original Film".

I ostale strane imale su slične izjave vezane za situaciju koja je bila napeta, ali je razrešena na zadovoljstvo svih. O čemu se radilo, verovatno nećemo saznati, vrlo je moguće da je novac bio u pitanju, kao i u većini slučajeva, ali to je manje važno od onoga šta nas očekuje kada film bude završen.

Prva klapa "pašće" na proleće sledeće godine, a za sada nema konkretnijih informacija o čemu se radi u ovom akcionom trileru.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Guliver/Getty Images hellomagazin
Tagovi: džerard batler