Ejmi Šumer: Volim svoje telo, nikada se nisam osećala lepšom!

Ejmi Šumer: Volim svoje telo, nikada se nisam osećala lepšom!

Autor: | 01/12/2015

0

Ejmi Šumer trenutno je jedna od najpopularnijih američkih komičarki, a upravo je ona polugola pozirala pred objektivom slavne fotografkinje Eni Libovic i projekat "2016 Pirelli Calendar". Iako je često na meti zbog nekoliko kilograma viška, Ejmi je sada jasno dala do znanja kako se ne stidi svog izgleda.

Volim svoje telo, nikada se nisam osećala lepšom!, izjavila je komičarka.

Libovic je fotografisala lepotice kao što su Naomi Kempbel, Penelope Kruz, Kejt Mos, Sindi Kraford i Siena Miler, ali sada je ovaj globalno popularni projekat odlučila da odvede na potpuno novi put. - Na ovaj način, Pirelli je dokazao da želi da se odmakne od etikete popularisanja ženske mršavosti i pokaže kako podržava telesnu, rasnu i starosnu različitost, poručila je Eni. Tako će nadolazeće 43. izdanje kalendara biti posvećeno ženama koje su doprinele profesionalnosti, kulturi i menjanu slike žena u društvu.

Who's that girl??? (Singing)

A photo posted by @amyschumer on Nov 18, 2015 at 4:24pm PST


Šumer je nedavno priznala kako joj je višak kilograma godinama stvarao komplekse, ali je to uspela da pobedi. Tako je postala inspiracija ženama širom sveta, a na crno-belim fotografijama nosi tek gaćice i cipele koje potpisuje Stjuart Vajtman.

Ne bi Eni bila Eni da ne pređe granicu - tako da na jednoj od fotografija pije kafu iz plastične čaše.

- Obožavam komičarke! Portret Ejmi Šumer uneo je dašak zabave u čitav proces. Kada se našalila i uzela tu plastičnu čašu, izgledala je potpuno prirodno. Zato smo sliku spontano odlučili da zadržimo, rekla je Libovic.

Osim Ejmi, na kalendaru će se naći i teniserka Serena Viliams, muzičarka Peti Smit, supermodel Natalia Vodianova, producentkinja Kejtlen Kenedi, umetnička kolekcionarka Agnes Gund, spisateljica i kritičarka Fren Lebovit, humanitarka Melodi Hobson, rediteljka Ava DuVernej, blogerka Tavi Gevinson, vizuelna umetnica Širin Nesat kao i umetnica i Lenonova udovica, Joko Ono, prenosi Index.hr.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin guliver/splashnews/instagram

Pročitajte još