Rijana suptilno prozvala Helenu Bonam Karter zbog oblačenja (video)

Rijana suptilno prozvala Helenu Bonam Karter zbog oblačenja (video)

Autor: | 18/06/2018

0

Pevačica Rijana (30) gostovala je sinoć u američkoj emisiji 'The Graham Norton Show' gde je pokazala još jednom da ima smisao za humor, ali ju je voditelj Grejem Norton (55) na trenutak uspeo i da zbuni. 

Grejem je okupio postavu jednog od najiščekivanijih ovogodišnjih filmova, 'Ocean 8', koji se trenutno prikazuje i u našim bioskopima. Popularna franšiza je do sada 'pomela' blagajne u SAD-u, a najviše se zasluga pridaje ženskoj glumačkoj postavi koju su mnogi željno iščekivali da vide zajedno na velikom platnu.

 

Nortona je zanimalo jesu li njegove gošće Rijana, Helena Bonam Karter (52), Sandra Bulok (53), Kejt Blanšet (49) i Sara Polson (43) bile gošće ovogodišnje Met Gale, baš kao i njihovi likovi u filmu.

I dok su sve redom odgovorile da su bile na modnom događaju, engleska glumica Bonam Karter rekla je da - nije.

 

- To ti je zato što nosiš haljine kakve nosiš - odbrusila joj je Rijana, pokazujući prstom na šarenu haljinu koju je glumica tada nosila. I postava 'Oušanovih' i publika su se počeli da se smeju, uključujući i samu Helenu, koja je sa smeškom rekla da zna da je to pravi razlog zašto je ne pozivaju na tako svečane modne događaje.

- A šta sad, neću sad da plačem zbog toga - uzvratila je Britanka sa smeškom. Ali to nije bio jedini 'svetli' trenutak Rijane u gostima kod Grejema. Pevačicu su fotoreporteri više puta snimili kako izlazi iz noćnog kluba ili šeta ulicom s - čašom vina u ruci. Norton joj je pokazao jednu takvu fotku i pitao je gde se uputila s čašom, na šta je ona odgovorila da ju je baš vraćala u hotel iz kojeg ju je uzela.

Ali kad je Grejem zamolio produkciju da pokažu još fotografija, Rijana je s čašom vina u ruci osvanula na njih desetak, na raznim lokacijama u različito vreme. I sama je videla da više nema smisla da se 'opravdava', pa je počela da se smeje zajedno s publikom, voditeljem i koleginicama.

hellomagazin.rs Guliver/Getty