Paris Džekson se sprema da osvoji Holivud

Paris Džekson se sprema da osvoji Holivud

Autor: | 16/01/2017

0

Paris Džekson, ćerka Majkla Džeksona, spremna je da osvoji Holivud, i to uz malu pomoć Lija Denijelsa, holivudskog producenta najpoznatijeg po filmu "Bal monstruma" u kome je glavnu žensku ulogu igrala Hale Beri.

Paris i Li su u pregovorima nakon kojih bi Paris, ako se završe uspešno, trebalo da dobije ulogu u novoj seriji "Star" koju priprema televizija "Foks".

Ali to je samo početak jer je Paris, kako saznaje portal TMZ, već rezervisala fotografisanje za naslovnice tri neimenovana magazina koji se bave viskom modom, a prva od njih trebalo bi da se pojavi već ovog meseca.

Paris Džekson: Mog oca Majkla ste rastrgnuli, mene nećete

Isti portal piše i da je nekoliko agencija za modeling veoma zainteresovano za saradnju sa Paris jer smatraju da bi njen angažman bio profitabilan kao i bilo koji drugi koji uključuje već poznate svetske modele.

Nekoliko velikih brendova je, prema pisanju portala TMZ, već kontaktiralo Paris u želji da se njeno lice nađe u centru njihovih reklamnih kampanja.

Ova transformacija je neverovatna s obzirom da je Paris  donedavno bila gotovo potpuno zaštićena od pogleda javnosti gomilom odeće i maskama koje je nosila.

Pored toga, Paris je tokom svojih tinejdžerskih godina imala ozbiljnih problema zbog kojih je tražila i dobila stručnu pomoć, a sada je spremna da ta svoje iskustva iskoristi kako bi pomogla mladim ljudima koji imaju problem za zavisnošću.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Instagram
Tagovi: paris džekson

Pročitajte još