Ejmi Šumer ipak neće biti Barbika

Ejmi Šumer ipak neće biti Barbika

Autor: | 25/03/2017

0

Glumica Ejmi Šumer se definitvno povukla iz projekta kompanije "Mattel" koji je podrazumevao snimanje filma o najpoznatijoj lutki na svetu - Barbiki.

Kada je krajem prošle godine objavljeno da je planirano da Ejmi glumi Barbiku, reakcije su, blago rečeno, bile podeljene.

Ejmi se našla u ulozi ko-scenaristkinje za film, a kompanija "Sony" koja će snimiti film sada na sve načine pokušava da nađe zamenu za  Ejmi.

Ejmi Šumer otkrila da njen prvi seks nije bio dobrovoljan!?

Njeno odustajanje od projekta o Barbiki je veliko iznenađenje, kada se uzme sve u obzir. "Fox News" podseća da je Ejmi bila veoma predana ideji da baš ona glumi Barbiku, u inat svim zlonamernim komentarima da je upravo ona jedna od onih glumica kojima uloga najpoznatije lutke na svetu najmanje odgovara.

Njoj je zamerano sve: od izgleda do ponašanja. Protivnicima ideje da ona glumi Barbiku smetala je Ejmina kilaža, ali i na momente veoma nekonvencionalno ponašanje u javnosti, i nikako nisu mogli da je vide u ulozi tanane i smerne Barbike. Bila je čak pokrenuta i opsežna onlajn kampanja koja je podrazumeva i peticiju, da se Ejmi zabrani da glumi Barbiku.

Ejmi Šumer protiv medija: Nisam plus sajz žena

- Nažalost, zbog gustog rasporeda obaveza više nisam u mogućnosti da budem posvećena projektu o Barbiki. Film je stvarno obećavajući, a i sa "Sonijem" i sa "Matelom" saradnja je bila odlična. Razočarana sam, ali jedva čekam da vidim Barbiku na velikom platnu - rekla je Ejmi.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: ejmi šumer