Da li ste ih primetili: Fore za odrasle u crtaćima i filmovima za decu (video)

Da li ste ih primetili: Fore za odrasle u crtaćima i filmovima za decu (video)

Autor: | 28/03/2017

0

Sigurno vam se dogodilo da odvedete decu u bioskop i da dođe momenat kada se salom prolomi samo smeh roditelja. Nekada je reč o sarkastičnom humoru, ili političkim i socijalnim aluzijama koje deca ne razumeju, a nekada o "prljavim" forama za koje je pitanje da li bi uopšte trebalo da se nađu u filmovima za decu.

Britanski magazin NME napravio je listu najškakljivihih šala iz dečijih filmova, a mi vam prenosimo neke od njih:

1. Šrek

Kada Šrek i Magare stignu ispred zamka lorda Farkvada, koji se ističe po ogromnoj falusnoj kuli, dobroćudni zeleno čudovište pita svog saputnika: "Misliš li da (Farkvad) ovim nešto kompenzuje".

 

2. Aladin: Kralj lopova

Pre nego što se Aladin i Jasmin venčaju, Agrabu pogađa jak zemljotres, a Duh kaže: "Mislio sam da zemlja ne treba da se trese pre medenog meseca".

 

3. Zaleđeno kraljevstvo

U jednom odgovoru na niz Kristofovih pitanja o njenom vereniku Hansu, Ana izgovara: "Veličina stopala nije bitna".

 

4. Automobili

Dok automobili jezde autoputem, vidi se neonski znak za kamionsko stajalište sa natpisom: "Kabriolet konobarice".

5. Hokus Pokus

Kada veštice, sestre Sanderson, upadaju u autobus, i izgovaraju "Želimo decu" - misleći da žele da pojedu životnu esenciju mališana kako bi živele većno – šofer izgovara:

"Možda će mi biti potrebno nekoliko pokušaja, ali mislim da to neće biti problem".

 

6. Carevo novo odelo

Dok spava u prašumi, Kronk razapinje mali šator koji mu prekriva samo prepone.

 

7. Mućkalica

Lingvini pokušava da objasni Kolet da je za njegove kulinarske sposobnosti zaslužan pacov, rečima: "Imam majušnog… Malog…", a na u tom trenutku spusti pogled na njegove prepone.

 

8. Deda Mraz

Deda Mraz se priseća svoje mladosti dok počinje da leti, i svom sinu kaže: "U redu je, navikao sam na ovo, proživeo sam šezdesete".

 

9. Potraga za Nemom

Ribice u akvarijumu zubarske ordinacije planiraju beg tako što su onesposobile filter za prečišćavanje vode. Jedna od njih, zgrožena velikom prljavštinom, izgovara: "Zar ne shvatate da plivamo u sopstvenim...", i tada ga prekida morska zvezda sa: "Šššš! Dolazi". To "š" je bilo dovljo da shvatimo koja bi reč usledila.

 

10. Herkules

Kentaur je zarobio Meg, i Herkules kreće u akciju spasavanja tako što prilazi čudovištu i obraća mu se rečima: "Izvinite moj dobri... (upućuje pogled između nogu)... gospodine!"

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs facebook/Hocus Pocus (Movie)/Disney
Tagovi: crtani film dizni

Najnovije vesti