Ahu Jagtu: Razvod je bio bolan, ali danas ponovo volim

Ahu Jagtu: Razvod je bio bolan, ali danas ponovo volim

Autor: | 20/04/2017

0

Glavna negativka serije "Tuđi život", turske sapunice koja ruši rekorde gledanosti turska je glumica Ahu Jagtu čiji je privatni život nalik sapunicama.

Kad se glumica razvela od 42-godišnjeg komičara Džema Jilmaza, izjavila je da u bliskoj budućnosti ne priželjkuje novi brak, ali da bi volela da pronađe srodnu dušu. Ipak, kako su pisali turski mediji, 38-godišnjem glumici želja se i ostvarila. Sreću je pronašla u zagrljaju pet godina starijeg kolege Tolga Tekina s kojim glumi u hit-seriji "Tuđi život". Ahu i Tolga upoznali su se na setu turske serije, a nedavno su poverili bližnjima da ih veže više od prijateljstva.

- Tolga je talentovan glumac i divan kolega koji je uvek spreman da pomogne sa konretnim savetima. Pritom,  glavni je zabavljač na setu. Ako ne priča viceve, pravi grimase. S njim nikad nije dosadno - rekla je pre njihove veze Ahu, koja je dobro upoznata sa optužbama glumice Zeinep Koltuk da ju je Tolga zlostavljao tokom godine njihova braka.

A post shared by Ahu Yagtu (@ahuyagtu) on Apr 18, 2017 at 12:13am PDT

Tamnokosa Ahu nije želela da komentariše Tolginu burnu prošlost, kao ni navode da ga je nedavno upoznala s majkom i četvorogodišnjim sinom Kemalom.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Ahu Jagtu

Pročitajte još