Zašto je Hajden Kristensen odustao od Holivuda?

Zašto je Hajden Kristensen odustao od Holivuda?

Autor: | 01/01/2016

0


Američko-kanadski glumac, Hajden Kristensen, koji se sa svega 13 godina pojavio na kanadskoj televiziji i započeo svoju karijeru.

Zatim nastavio sa glumom na američkoj televiziji, stekao je veliku popularnost ulogom madog Anakina Skajvokera/Dart Vejdera u “Star Wars Episode II: Attack of the Clones” (2002.) i “Star Wars Episode III: Revenge of the Sith” (2005.) kada je imao nešto više od 20 godina.

Nakon samo dve godine rešio je da se povuče iz Holivuda i da provede neko vreme na farmi. Razlog za to vidi se iz njegove izjave koju je naveo L.A. tajms:

- Mislim da sam se osećao kao da sam imao tu odličnu okolnost u "Ratovima zvezda" koja je proizvela sve ove mogućnosti i dala mi karijeru, ali sve je to bio nekako previše težak osećaj za mene. Nisam želeo da idem kroz život osećajući se kao da jezdim na talasu.

Hajden je, naime, ovog proleća nakon pet godina pauze, promovisao film pod nazivom “90 Minutes in Heaven”. Kako razmišlja o pauzi koju je napravio, govore njegove sledeće reči:

- Ne možete da se isključite par godina i da se to ne odrazi na vašu karijeru. Ali ja ne znam – na čudan, nekako destruktivan način, postoji nešto što me privlači u tome. Nešto mi je palo na pamet u smislu, ’Ako će ovo vreme mog odsustva naneti štetu mojoj karijeri, neka tako bude. Ako mogu da se vratim nakon toga i iskopam svoj put nazad, onda ću se možda osećati kao da sam to zaslužio’ - kaže on.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin