Nema dileme: Rouzi i Džejson su vereni

Nema dileme: Rouzi i Džejson su vereni

Autor: | 12/01/2016

0


Dodlea nagrada "Zlatni globuse" donela je potvrdu da se jedan glumački par verio. Rouzi Hantingon Vajtli možda nije osvojila prestižni Zlatni globus, ali na sinoć održanoj svečanosti dodela nagrada bila je u centru pažnje.

Iako je izgledala sjajno, nije ni haljina ta zbog koji se su svi pogledi bili uprti u nju. U centru pažnje bio je prsten na njenoj ruci. I to verenički.

Zvaničnu povrdu veridbe dobili smo na crvenom tepihu Zlatnog globusa. Dijamantski prsten nije skrivala dok je pozirala fotoreporterima sa svojim budućim suprugom Džejsonom Statamom u zlatnoj Versaće haljini.

Detalji prosidbe nisu poznati, ali izvori bliski paru tvrde da je Džejson svoju izbranicu zaprosio tokom božićnih praznika.

Džejson (48) i Rouzi (28) upoznali su se na snimanju filma "The Transformers".

Za pet godina koliko su zajedno nekoliko puta raskidali. Nedavno Rouzi je govoreći o svom dečku izjavila su ona i Džejsnon najbolji prijatelji i da je pored njega nasmejana svaki dan.

- Imam osećaj kao da pre njega nisam imala pravog dečka - rekla je Rozi i dodala da ipak brak nije prioritet za nju.

Ono što joj je važnije je da bude u srećnoj vezi, a najvila je da u skorije vreme možemo očekivati još lepih vesti od poznatog para.

- Verujem u brak, ali biti u srećnoj vezi, za mene je mnogo važnije. Deca su nešto sasvim realno za mene u skoroj budućnosti - rekla je bivša maneknak Viktorija Sikreta.

Pre lepe Rouzi, Džejson je bio u sedmogodišnjoj vezi sa britanskom manekenkom Keli Bruk, a ta veza završena je 2004. godine.

Komentari (0)

Loading
, Foto:Getty hellomagazin
Tagovi: džejson statam