Ejmi Šumer protiv medija: Nisam plus sajz žena

Ejmi Šumer protiv medija: Nisam plus sajz žena

Autor: | 07/04/2016

0

Američka komičarka i glumica Ejmi Šumer neprijatno se iznenadila kad ju je jedan poznati ženski magazin uvrstio na listu plus sajz žena.

Iako se na svojim nastupima često šali na račun svoje figure koja odskače od holivudskog "proseka", Ejmi Šumer neprijatno se iznenadila kada je pronašla svoje ime na listi plus sajz žena koje nadahnjuju svojom pojavom.

Pored nje, mesto na ovoj listi zauzele su i pevačica Adel, glumica Melisa Mekarti, kao i poznati plus sajz model Ešli Grejem.

Ejmi se ovim povodom oglasila na društvenim mrežama, i otvoreno iskazala nezadovoljstvo "titulom" koju je ponela.

- Mislim da nema ništa loše u tome biti plus sajz žena. Reč je o predivnim, zdravim ženama. Plus sajz osobom u Americi se smatraju one žene koje nose konfekcijski broj 50. Ja nosim nešto između 42 i 44 - napisala je komičarka u postu na Instagramu koji je za kratko vreme prikupio nekoliko desetina hiljada lajkova.

Iako se američki časopis ogradio izjavivši kako Ejmi nije nazvao plus sajz ženom već ju je samo uvrstio u specijalni broj posvećen ženama koje nose konfekcijske brojeve veće od 40, komičarka na Instagramu zaključuje kako im to nije bio glamurozan potez.

Jedan deo fanova stao je na stranu popularne glumice, dok su drugi komentarisali kako bi komičarka morala da ima "deblju kožu" kada su u pitanju ovakve priče.

A photo posted by @amyschumer on Apr 5, 2016 at 8:18am PDT

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: ejmi šumer