Pobesneli obožavalac hteo da je ubije: Dramatična ispovest Lili Alen o sedam godina torture

Pobesneli obožavalac hteo da je ubije: Dramatična ispovest Lili Alen o sedam godina torture

Autor: | 18/04/2016

0


Lili Alen je otvoreno govorila o vrlo traumatičnom iskustvu kada je poremećeni fan, koji ju je progonio sedam godina, usred noći provalio u njenu kuću.

Njen progonitelj, Aleks Grej, osuđen je početkom meseca za uznemiravanje a presuda će mu biti saopštena u roku od mesec dana. Sada, kada se sve završilo pevačica je pristala govori o užasu koji je preživela.

Iskustvo, koje ju je nateralo da se izoluje od sveta i kako kaže "postane svojevrsni pustinjak", počelo je pre sedam godina, kada je Grej, najpre pevačicu uznemiravo na društvenim mrežama. Pretio je da će se ubiti ako ne bude sa njim, potom je pretio i da će nju ubiti a pisma je slao kako na njenu kućnu adresu, tako i na adresu izdavačke kompanije ali i na adresu njene sestre. Noć kada je Grej provalio u njenu kuću, Alenova je opisala kao "jezivu", jer je nju i njeno dvoje dece probudilo lupanje po zidovima.

- Trgla sam se iz sna i prvo što sam videla, bilo je da neko pokušava da otvori vrata moje spavaće sobe. Nepoznati muškarac je uleteo u sobu, i besan kao ris, strgao je jorgan sa mene i zaurlao da mu kažem gde je njegov otac - ispričala je Lili za "The Observer".

Taj pobesneli muškarac je imao neki predmet u džepu jakne. Kasnije će, od policije saznati, da je njen progonitelj u jakni imao nož kojim je nameravo da " joj izbode lice". Sigurne smrti, te večeri, spasilo ju je jednino to što nije bila sama. Naime, prijatelj koji je prespavao kod nje, uspeo je da istera muškarca iz doma pevačice, nakon čega su odmah pozvali policiju. Međutim, pre toga pevačica je proživela najjači strah u životu.

- Taj jedan sekund potpunog užasa dok sam stajala ispred dečije sobe, a u glavi mi se vrti samo jedna misao:"Da li im je nešto uradio ili ne?" - taj sekund je bio najgori u mom životu - priznala je ona.

Međutim, uprkos traumi koju je preživela, pevačica kaže da ne oseća mržnju prema svom progonitelju, ali je kivna na sistem, koji nema efikasne instrumente da sankcioniše ovakve slučajeve.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: lili alen

Pročitajte još