Majka napala Arijel Vinter: Ne sviđa mi se što je već smanjila grudi

Majka napala Arijel Vinter: Ne sviđa mi se što je već smanjila grudi

Autor: | 28/04/2016

0

Majka glumice Arijel Vinter, poznate po ulozi u seriji "Moderna porodica", obratila se medijima i izrazila nezadovoljstvo ćerinom odlukom da s 18 godina smanji grudi, a zatim pokazuje ožiljak.

Kristal Vorkmen, majke mlade glumice, za Inside Edition otkrila je šta misli o odluci svoje ćerke da se podvrgne operaciji smanjivanja grudi.

- Mislim da niko u tim godinama ne bi trebao ići na operaciju grudi. Iznenađena sam što je to učinila tako mlada i što joj je hrirug, tako mladoj, dopustio operaciju - kazala je Kristal kojoj se ne sviđa ni što je Arijel, mesecima nakon operacije, pokazala ožiljak u izazovnoj haljini na dodeli nagrada američkog glumišta.

- Žao mi je, ali to je neukusno. Ne bi trebalo da se stidi svojih ožiljaka, ali niti da ih takolako pokazuje - kazala je glumičina majka, koja je 2013. prestala da bude Arijelin staratelj.

Arijel ju je tužila za psihičko zlostavljanje i od suda je tražila osamostaljenje od svoje majke. Sud je Arijelinom starateljkom proglasio njenu stariju sestru, Šanel Grej s kojom živi od 2011. godine.

Vinter s majkom nije razgovarala već tri godine.

A photo posted by Ariel Winter (@arielwinter) on Apr 22, 2016 at 3:03pm PDT

Komentari (0)

Loading
, Foto:guliver/splash/instagram hellomagazin
Tagovi: arijel vinter