Mila Kunis priznala: Ešton mi je u početku bio samo za seks bez obaveza

Mila Kunis priznala: Ešton mi je u početku bio samo za seks bez obaveza

Autor: | 20/07/2016

0

Glumica Mila Kunis je otkrila dosad nepoznate detalje veze sa svojim suprugom Eštonom Kučerom.

32-godišnja Mila, koja trenutno očekuje svoje drugo dete, tako je otkrila kako je u početku njena veza sa 6 godina starijim Eštonom bila vrlo slična onoj iz njegovog filma "No Strings Attached".
Podsetimo, u spomenutom filmu, Eštonova partnerka bila je Natali Portman, a filmski par počeo je da se casual viđa, odnosno seksa bez obaveza, sve dok nisu shvatili kako su ludo zaljubljeni.

- Ne znam da li smem da ispričam tu priču, jer bi mogla da upadnem u nevolju. Oboje smo glumili u sličnim filmovima, pa smo trebali da obratimo pažnju na njih, jer takve stvari ne uspevaju u stvarnom životu. Ali, mi smo doslovno živeli naše filmove i tada smo sebi rekli kako ćemo samo da se zabavljamo - ispričala je Mila.


Priznala je i kako nikome od njih nije palo na pamet da se venčaju, jer su oboje prethodno bili u dugogodišnjim vezama. Ešton je bio u braku sa 15 godina starijom Demi Mure, dok je Mila volela zvezdu filma "Sam u kući", Mekolija Kalkina, koji je danas samo još jedan primer posrnule holivudske zvezde.

- Tri meseca kasnije, više mi takav odnos nije bio zabavan, a godinu dana kasnije smo odlučili da se venčamo - iskreno je priznala.
Par se upoznao davne 1998. godine, na setu serije "Lude sedamdesete", ali među njima se tada baš ništa nije dogodilo. Pre nekoliko godina, Ešton ju je pozvao na jednu žurku, ali tada je hteo da je "namesti" svom prijatelju. Ipak, to mu se obilo u glavu, jer se na kraju glumac ludo zaljubio.

Kao kruna ljubavi, 2014. godine stigla je ćerkica Vajat, a zgodni par trenutno očekuje svoje drugo dete, piše Index.hr

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/getty/splash

Pročitajte još