Nije sramota: En Hatavej u borbi protiv kompleksa nametnutih ženama (foto)

Nije sramota: En Hatavej u borbi protiv kompleksa nametnutih ženama (foto)

Autor: | 13/08/2016

0

En Hatavej je još jednom dokazala da ne pati od kompleksa i, što je još važnije, ne spada u onu grupu zvezda koje se nakon porođaja trude da čitavom svetu pokažu kako su u rekordnom roku vratile liniju.

Umesto da drugima stvara komplekse svojim izgledom, En je odlučila da učini nešto sasvim drugačije, i da u skladu sa svojim statusom zvezde podrži sve one žene koje neilaze na nerazumevanje zbog izgleda nakon trudnoće.

En se porodila u martu i još nije osetila potrebu da sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podeli fotografiju malog sina Adama.

Umesto toga ona je objavila fotografiju isečenih farmerki uz koju je opisala svoje iskustvu u ulozi majke i istovremeno poslala snažnu poruku i podršku drugim ženama.

- Nije sramota da se ugojite tokom trudnoće (ili uopšte). Nije sramota ako vam je potrebno više vremena nego što ste mislili da izgubite suvišne kilograme (ukoliko uopšte želite da ih izgubite). I nije sramota ako konačno prelomite i isečete svoje farmerke na dužinu šortsa jer vas u donjem delu pritiska, a leto je i vrućine su nesnosne. Tela se menjaju. Tela se razvijaju. Tela se stanjuju. To je sve ljubav. (Ne dozvolite da vas ubede u nešto drugo). Mir. Poljubac - napisala je En.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: en hatavej

Pročitajte još

Najnovije vesti