Hale Beri: Raširenih ruku dočekujem pedesetu (foto)

Hale Beri: Raširenih ruku dočekujem pedesetu (foto)

Autor: | 15/08/2016

0

Lepa oskarovka Hale Beri napunila je 50 godina, a jubilarni rođendan dočekala je, kako sama kaže, raširenih ruku.

Sa obožavaocima na Instagramu Hale je podelila seksi fotografiju uz poruku:

- Otvorenih ruku dočekujem 50. Blagoslovena sam što sam tu! 

Na izazovnoj fotografiji slavna glumica nosi samo providan beli čipkasti ogrtač za plažu ispod kog se nazire njena zanosna figura.

I dok je za većinu žena pedeseta godina velika prekretnica koje se mnogi plaše, glumica je nedavno u razgovoru za Yahoo Beauty otvoreno govorila o starenju, insistirajući na tome da je pobornica prirodnog izgleda i da ne namerava da zadrži mladalački izgledi uz pomoć plastične hirurgije.

- Starenje je prirodan proces i svi ćemo ostariti. Moji uzori su žene koje su prelepo ostarile poput Lene Horne. Pa čak i Džejn Fonde za koju ne znam da li je ili nije ili koliko se podvrgavala zahvatima, ali ona u svakom slučaju izgleda divno.

Znam da ću uvek želeti  da izgledam poput sebe, pa čak i ako je to starija verzija mene. Mislim da kad napraviš previše kozmetičkih zahvata, jednostavno postaneš na neki način neko drugi - rekla je glumica koja je pre nešto manje od tri godine rodila drugo dete, sina Masea i to u 47. godini.

Od oca najmlađeg deteta, francuskog glumca Oliviea Martineza, rastala se prošle godine, nakon pet godina veze, od čega su dve bili u braku.

Iz veze s kanadskim manekenom Gabrijelom Obrijem Beri ima osmogodišnju ćerku Nalu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/splash
Tagovi: Hale Beri

Pročitajte još