Hale Beri slavi rođendan svakog meseca: Sada sam naoružana obiljem snage i mudrosti

Hale Beri slavi rođendan svakog meseca: Sada sam naoružana obiljem snage i mudrosti

Autor: | 15/09/2016

0

Holivudski seks simbol, Hale Beri, nedavno je napunila 50 godina, ali za nju život izgleda tek počinje - bogatiji, ispunjeniji i pun mudrosti koje su su je obogatile za ovih pola veka života.

Zato je odlučila da rođendan proslavlja svakog 14 u mesecu i da tog dana podeli sa svima lepe reči i razmišljanja:
- U čast velikih 50, odlučila sam da svakog 14 u mesecu ove godine slavim i podelim sa vama male dragulje mudrosti koje sam naučila tokom ovih pet decenija. Budite slobodni da zabeležite sve što ste naučite! - započela je Hale svoj post.
- Sloboda u 50: Po mom mišljenju, nema boljeg osećaja od slobode pred sopstvenim, najiskrenijem i najautentičnijim ja. Konačno u 50. sam sposobna da prigrlim takvu filozofiju u upotpunosti, više nego ikada pre. Sa ljubavlju kažem: idi s mirom - poslednjoj dekadi svog života, koja je bila za mene najizazovnija ikada, da kažem zdravo novoj koja dolazi, jer, sada sam naoružana obiljem snage i mudrosti koje vam jedino teške životne lekcije mogu doneti.

Zaista, da li smo naučili šta znači iskrenost i sloboda tokom godina ili smo upali u kolotečinu i nismo naučili, prihvatili i razumeli ono što su nam životne lekcije donele?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. guliver/getty
Tagovi: Hale Beri

Pročitajte još