Farel Vilijams će postati tata po drugi put

Farel Vilijams će postati tata po drugi put

Autor: | 24/09/2016

0

Farel Vilijams i njegova supruga Helen Lejsikan pojavili su se pre nekoliko dana na zabavi koja je organitovana povodom promocije novog parfema modne kuće "Šanel".

Ono što je svima zapalo za oko bio je trudnički stomačić koji se nazirao ispod Helenine haljine.

Tako je javnost saznala, piše magazin "People", da slavni muzičar čeka drugo dete. Par već ima osmogodišnjeg dečaka Roketa Ajera.

Ranije su Farelovi prijatelji nekoliko puta naglašavali da on i njegova supruga "planiraju" već neko vreme još jedno dete.

Roket Ajer je svoje ime dobio zbog vrlo posebnog razloga, što je Farel objasnio pre dve godine u intervjuu sa Oprom Vinfri.

- Helen i ja smo želeli da naš sin ima snažno ime. Indijanci su davali imena deci po nekoj prirodnoj sili, elementu ili životinji. Zato smo mi odlučili da naš sin nosi ime mašine koju je napravio čovek, koja ima dovoljnu snagu da ide uvis, da raste. Metaforički, takvo ime je dobio i zbog pesme Stivija Vondera "Rocket Love", pesme Džona Eltona "Rocket Man" i kompozicije Herbija Henkoka, "Rocket". Svi oni su moji omiljeni muzičari. A njegovo srednje ime Ajer je po muzičaru Roju Ajersu.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: Farel Vilijams