Novi mračni detalji o Džimu Keriju

Novi mračni detalji o Džimu Keriju

Autor: | 01/10/2016

0


Pred Džimom Kerijem je težak period, a da li će iz svega izaći uzdignuta čela ili sa licem u blatu ostaje da se vidi posle iznesenih optužbi u kome je popularni glumac predstavljen u crnim tonovima.

Te optužbe izneo je Mark Barton bivši suprug Katrione Vajt, devojke koja se ubila predoziranjem lekovima nekoliko dana pošto je je Keri ostavio.

Tako su isplivali novi mračni detalji haotične trogodišnje ljubavne veze, a u javnost je dospelo i Katrionino pismo slavnom glumcu koje mu ne ide u korist.

Iz poruka koje je Burton pustio u javnost vidljivo da je Džimu pričala o svom pokojnom ocu.

Posle nekoliko emotivnih poruka, glumac je odlučio da promeni temu na krajnje vulgaran način i pitao je "da li si razmišljala o mom k**cu danas?" i "da li je uzimla pilule za dan posle".

Džim je optužen da je Katrioni preneo herpes i gonoreju.

Kada mu se požalila na simptome on joj je odgovorio kako su 'nadraženi folikuli i kvržice normalna pojava nakon brijanja ili seksa'.

- Možda si to dobila od nekog ranije, to se pojavljuje tek kad si pod stresom.

Nakon što je saznala da je zaražena polnim bolestima, glumac joj je navodno poručio da mu je postalo prenaporno i prekinuo s njom. Između ostalog tražio je da potpiše ugovor o tajnosti, a taj proces je požurivao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty, Guliver/Splash
Tagovi: džim keri