Pronađene nove oproštajne poruke bivše devojke Džima Kerija: Ti si povukao obarač

Pronađene nove oproštajne poruke bivše devojke Džima Kerija: Ti si povukao obarač

Autor: | 18/10/2016

0

Godinama pre nego što se ubila, Katriona Vajt, nekadašnja devojka Džima Kerija, napisala je nekoliko oproštajnih poruka.

Neimenovani izvori su za portal TMZ rekli da su policijski istražitelji otkrili nekoliko poruka nakon Katrionine smrti iz kojih se jasno vidi da ona želi da oduzme sebi život, ali to nije tada učinila.

Prva takva poruka potiče iz oktobra 2012, i napisana je mesec dana nakon smrti Katrioninog oca, odnosno dva meseca nakon što je počela vezu s Džimom. Ona piše da se "ne uklapa u svet" i da je "u prevelikom haosu da bi ikoga volela". Ipak, ona piše da voli Džima i izvinjava mu se. Katriona se i pored toga nije ubila tada.

U drugom pismu, nastalom odmah nakon što je u maju 2013. raskinula s Džimom, ona ga optužuje što joj je preneo seksualno prenosive bolesti i krivi ga zbog svojih "samoubilačkih misli". Izvor tvrdi da je Katriona u pismu poručila Džimu da je "njena krv na njegovim rukama", kao i da je on "povukao obarač". Ni tada Katriona nije počinila samoubistvo.

Godinu i po dana nakon toga ona i Džim su ponovo bili zajedno, i bili su na romantičnom sastanku u Malubuu, svega devet dana nakon što se predozirala, u septembru 2015. godine.

Ova pisma mogu da budu od suštinske važnosti za tužbu koju su protiv Džima Kerija podigli Katrionin otuđeni suprug i njena majka. S jedne strane jasno je da je Katriona 2013. bila veoma uznemirena zbog seksualno prenosivih bolesti za koje optužuje Džima. S druge strane, međutim, ona mu se vratila iduće godine. Takođe, očigledno je da je u vreme kada je počinila samoubistvo bila veoma uzrujana zbog stvari koje nisu imale veze sa Džimom, među kojima je i treća godišnjica smrti njenog oca.

Poslednje oproštajno pismo, nađeno u blizini njenog tela, pominje "slomljeno srce", ali ne i seksualno prenosive bolesti. U jednoj od oproštajnih porukaona Džimu kaže da joj je on "porodica" i zadužuje njega da se pobrine za pogreb i njenu zaostavštinu, dok svoju majku ili supruga ne pominje.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images
Tagovi: džim keri