Hejteri pobesneli: Ejmi Šumer će biti Barbi

Hejteri pobesneli: Ejmi Šumer će biti Barbi

Autor: | 06/12/2016

0

Ejmi Šumer je poznata po tome da je predvodnica pokreta za jačanje samopouzdanja žena bez obzira na to koji konfekcijski broj nose, pa je upravo zbog toga izabrana je da glumi Barbi u dugometražnom filmu o verovatno najpopularnijoj lutki na svetu.

Kada je "Sony" objavio da će upravo ova komičarka glumiti Barbi, ta vest je izazvala lavinu komentara na društvenim mrežama.

- Ejmi Šumer je predebela da bi glumila Barbi. Možda može da glumi tri Barbike - samo je jedan od zlobnih komentara na Tviteru.

Drugi korisnik se Tvitera se, u maniru najboljeg teoretičara zavere zapitao:

- Ejmi Šumer kao Barbi? Elitistički plan za ispiranje mozgova mladih devojaka kako bi mislile da je biti debeo dobra stvar. Ali pogodite: frajeri ne vole debele devojke.

Evo šta kaže Ejmi Šumer onima koji su je nazvali debelom zbog fotografije u kupaćem

Popularna lutkica je početkom 2016. doživela svojevrsnu transformaciju, odnosno dobila je itraženije obline, čime je proizvođač "Mattel" želeo da se pridruži velikom pokretu čiji je cilj promena percepcije o idealnim merama ženskog tela.

Kao velika zagovornica takve ideje, da žene bez obzira na konfekcijski broj imaju samopouzdanje i vole svoja tela, Ejmi je bila je prava odluka za novi "Sonijev" film.

U njemu će otelotvoriti Barbiku koja je izbačena iz Barbilenda jer nije savršena, a koja zatim kreće u pustolovinu tokom koje spoznaje svoju vrednost i stiče samopouzdanje zbog svog igleda.

Ejmi Šumer: Volim svoje telo, nikada se nisam osećala lepšom!

Obožavaoci slavne komičarke stali su na njenu stranu i ustanovili da je jedini razlog zbog koga bi neko gledao film o Barbi jeste činjenica da upravo Ejmi glumi glavnu ulogu.

- Pitam se koliko je frajera, koji su besni izborom Ejmi Šumer za ulogu Barbi, zapravo planiralo da ide da gleda ovaj film - napisao je jedan fan Ejmi Šumer.

Ejmi Šumer i njenu otvorenost jednostavno morate da volite (video)

Slavna komičarka navikla je na negativne izjave o svom izgledu, ali još nije dala izjavu šta misli o čitavoj situaciji.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/b.b. Guliver/Getty Images

Pročitajte još