Ivana Korab: Beograđanka koja osvaja Holivud

Ivana Korab: Beograđanka koja osvaja Holivud

Autor: | 12/04/2012

0

Dvadesetpetogodišnja manekenka i glumica Ivana Korab, koja se iz rodnog Beograda pre osam godina uputila u svetske modne centre i započela uspešnu karijeru modela, dobila je jednu od tri glavne uloge u seriji Čarlijevi anđeli, koja će se emitovati na američkoj televiziji TNT. Zgodna crnka, koja četiri godine živi u Los Anđelesu, radila je revije popularnih svetskih brendova i brojne reklame, kao što su Neutrogena i Soni. Pored toga prošle godine je na Floridi proglašena za najbolji top-model, a imala je i dve manje filmske uloge. Iako u Srbiji nije mnogo govorila o svojim poslovnim uspesima u obećanoj zemlji, vest o učestvovanju u seriji Čarlijevi anđeli odjeknula je njenim rodnim gradom.
- Uloga u Čarlijevim anđelima probudila je interesovanje ovdašnjih medija za moj rad. Format je kombinacija igrane serije i rijalitija, što je sada najpopularnije u Holivudu. Tri devojke u seriji uče borilačke veštine i sve što je potrebno da tokom serijala postanu agenti, Čarlijevi anđeli. Koncept je vrlo zanimljiv i verujem da će serija biti hit. Na akcentu engleskog jezika sam dosta radila i sve se manje oseća da nisam Amerikanka. Glavni razlog što sam dobila ulogu u seriji su moja atletska građa i velika ljubav prema sportu. Kada sam se upoznala sa rediteljom serije, bio je potpuno oduševljen mojim sportskim izgledom. Ulogu sam dobila bez kastinga, odmah po sle razgovora. Pre nego što su pravili odabir za uloge, odredio me je za jednog od anđela. Preko moje  gencije Universal Academy detaljno se raspitivao koje sam borilačke veštine do sada trenirala. Gledajući moje slike, rekao mi je da ne veruje da imam izražene trbušne mišiće. Ustala sam bez reči i samo sam podigla majicu. Bio je zadivljen mojom fizičkom formom. Posle toga, došla sam u Beograd da se vidim sa roditeljima. Tri dana od sletanja na surčinski aerodrom zvali su me iz agencije da se hitno javim jer sam dobila ulogu - za magazin Hello! kaže Ivana, koja je karijeru u Americi započela u Majamiju, da bi posle Njujorka odabrala Los Anđeles kao životnu bazu.
- Posle prve filmske uloge preselila sam se u Los Anđeles najviše zbog časova glume. Zahvaljujući najboljoj prijateljici i cimerki iz tog grada Sindi Tejlor, poznatoj voditeljki na E kanalu, upoznala sam njenu grupu ljudi iz šou-biznisa. Upala sam u njeno društvo koje je elita Holivuda. Upoznala sam mnoge zvezde i drago mi je što su me upamtili, jer mi se svaki put sami jave - znači da sam ostavila jak utisak. U vreme dodele Oskara, kada ima najviše zabave, upoznala sam mnoge poznate  ličnosti: Šona Pena, Skarlet Johanson i Kolina Farela, koji je na mene ostavio najjači utisak. Ima neobičnu devojku koja neguje gotik-dark stil, čudno deluju zajedno - kaže Ivana koja otkriva da joj se dugo udvarao poznati igrač bejzbola Aleks Rodrigez, bivši momak Kameron Dijas.
- Ispao je problem sa njim, reč je o vrlo komplikovanoj priči koja se bavi odnosima među ljudima koji se poznaju. Nije ni previše bitno - smeje se manekenka koja je nastavila da radi velike revije za koje je odlično plaćena.
- Gluma mi je trenutno trošak, a ne zarada. Sve što zaradim baveći se manekenskim pozivom ulažem u časove glume. Ranije sam radila sa profesorom glume Džerarda Batlera i Dženifer Lopez, a onda sam se prebacila kod profesorke koja je podučavala Breda Pita i  Hale Beri, kao i mnoge druge. Svi kažu da ona najbolje prenosi znanje - završava Ivana koja smatra da je tek na početku karijere i otkriva da trenutno nije u emotivnoj vezi.

Piše: Nadežda Jokić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još