Jelena Bačić - Alimpić: Suočavanje sa izazovima

Jelena Bačić - Alimpić: Suočavanje sa izazovima

Autor: | 07/07/2011

0

Posle veoma burnog životnog perioda, novinarka Jelena Bačić-Alimpić uspela je da reši sve svoje probleme i nedoumice, tako da će na Vidovdan, kada počinje da se emituje njena nova autorska emisija „Dobro veče, Srbijo“, zablistati u novom svetlu. Iako se mnogo pisalo o tome da će ova uspešna novinarka napustiti televiziju „Pink“ i početi da radi na nekoj drugoj televiziji, to se ipak nije dogodilo. Manje je poznato da je ova dama poslednjih meseci imala i zdravstvene probleme, ali je redovnom terapijom i uz pomoć lekara uspela da sanira poteškoće koje su je mučile.
- Godinama imam probleme sa gastritisom, ali usled stresa koji sam pretrpela taj problem se iskomplikovao i dobila sam čir koji mi je stvarao jake bolove. Zbog toga sam bila na bolovanju i primala redovnu terapiju, ali smo uspeli samo da stabilizujemo bolest, ne i da je potpuno izlečimo. Da stvar bude teža, pre dva meseca sam dobila i srčane smetnje i imala sam problem sa krvnim pritiskom, pa mi nije bilo lako. Nova emisija će mi zbog toga biti još veći izazov jer ću videti kakvo će mi biti zdravstveno stanje usled mnogobrojnih obaveza - kaže Jelena koja jedva čeka komentare publike na njenu novu emisiju.
- Emisija će se emitovati utorkom od devet uveče i to će biti intervjui sa dve poznate ličnosti koje će pričati o stvarima o kojima do tada nikada nisu govorile. Sa njima ću raditi prave novinarske intervjue sa intimnim biografskim pitanjima koje ću postavljati bez uvijanja. Moram da naglasim da sam se mnogo uželela novinarskog posla pošto sam poslednjih godina, usled komercijalizacije televizije, radila kao voditeljka, i to uglavnom u emisijama koje nisu imale mnogo veze sa mojim ličnim interesovanjima, pošto nisam deo estrade. Potrudiću se da sve bude maksimalno profesionalno i vrhunski, a moram da naglasim da su intervjui jedan na jedan u studiju najteža novinarska forma - otkriva poznata novinarka.
Iako se smatralo da će ove jeseni, ova popularna dama preći na neku drugu televiziju, ona je ipak odlučila da ostane na Televiziji „Pink“.
- Bilo je mnogo spekulacija o mom daljem angažmanu, istina je da sam imala ponude drugih televizijskih stanica, ali sam odlučila da ostanem u matičnoj kući - objašnjava Bačićeva, koja je zbog novog poslovnog izazova odlučila da promeni planove za letnji odmor.
- Želela sam da sa suprugom i kćerkom Dunjom odem na more, ali ćemo morati da odložimo te planove pošto sada moram da se posvetim poslu. Moj sin Marko koji je završio drugi razred gimnazije ovog leta planira da sa društvom ide na more u Grčku. Iako mu to neće biti prvi put da ide sam, kao i svaka majka strepim i brinuću se sve dok se ne bude vratio. Međutim, znam da je on pametan i odgovoran dečak i imam poverenje u njega. S druge strane, suprug, kćerka i ja, u zavisnosti od toga koliko mi to obaveze budu dozvolile, planiramo da u avgustu odemo na nešto kraći godišnji odmor - zaključuje Jelena.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još