Ana Nikolić: Voli da voli

Ana Nikolić: Voli da voli

Autor: | 22/08/2011

0

 

Posle uzbudljivog životnog perioda tokom kojeg je imala probleme sa zakonom zbog vožnje u pijanom stanju, otkazanog nastupa u Dubrovniku, nove ljubavi i mnogobrojnih nastupa zbog ogromnog uspeha njenog albuma Mafia caffe, pevačica Ana Nikolić odlučila je da na mesec dana otputuje na neko egzotično mesto. Ovog puta društvo će joj praviti novi izabranik čiji identitet za sada ne želi da otkrije, pa i pored toga što je zaljubljena, poučena prethodnim iskustvom, ovog puta ne mašta o udaji i braku sa njim. Iako se govorilo da će se povući sa javne scene, Ana tvrdi da nikada neće prestati da se bavi pevanjem, a svoje fanove moli za strpljenje, jer će koncerte koje je trebalo da održi u avgustu samo pomeriti za septembar.

Jeste li razočarani što je vaš nastup u Dubrovniku otkazan?
- Žao mi je, jer odlično znam koliko me tamošnja publika voli. U poslednjih godinu dana nebrojeno puta sam nastupila u Hrvatskoj i svaki od tih koncerata je bio sjajan i ispunjen isključivo pozitivnim nabojem. Ovo je izuzetak i žao mi je što je dozvoljeno otkazivanje koncerata.
Da li ste se plašili za svoju bezbednost i da li vam je bar zbog toga drago što je koncert otkazan?
- Nisam se plašila, jer pevam ljudima koji me vole i koji su na taj nastup došli baš zbog toga, a ne da bi ugrozili moju ili bezbednost bilo koje osobe koja je na koncert došla sa jedinim ciljem: da pevamo, đuskamo i dobro se provedemo.
Jeste li ikada pre doživeli neku neprijatnost u Hrvatskoj?
- Nikada, i nadam se da se neće ponoviti u budućnosti. Zapravo, neprijatnost se nije ni dogodila već razočaranje što sam izneverila ljude koji su čak pet dana ranije kupili karte.
Ako vam kažem da je tako, onda vam je jasno koliko me ne vole i koliko sam nepoželjna.
Zbog čega ste odlučili da privatno ipak otputujete u Dubrovnik?
- Volim Hrvatsko primorje, pa nisam ja tamo nepoželjna, naprotiv, obožavaju me.
Poznato je da je vaš album Mafia caffe veoma dobro prihvaćen u Hrvatskoj, odlazite li često u tu zemlju i kakav tretman tamo imate?
- Tamo bukvalno imam kraljevski tretman, i žao mi je što su zbog jednog otkazanog nastupa zamenjene teze. Odgovorno tvrdim da mene tamo obožavaju.
Uskoro planirate da odete na odmor, ko će vam praviti društvo?
- Trenutno se pakujem, odlazim na jednu veoma daleku destinaciju, ali ne mogu da vam kažem gde. Na odmor, naravno, ne idem sama, već sa jačom polovinom.
Koliko ostajete na letovanju?
- S obzirom na to da sam od trista šezdeset pet dana radila čak trista šezdeset, najradije bih ostala šest meseci, ali pošto je to nemoguće moram da se zadovoljim sa mesec dana odmora. Čak i to kratko odsustvovanje napravilo je pravu pometnju u rasporedu mojih nastupa. Pošto ne radim samo vikendom već nastupe imam i radnim danima jedva sam
uspela da nađem slobodno vreme za predah.
Zbog ovog putovanja ste odložili neke nastupe, plašite li se da ćete na taj način izneveriti svoje fanove?
- Ne, jer ti koncerti nisu otkazani već samo pomereni. Dakle, nećemo se družiti i pevati tokom avgusta, ali hoćemo već u septembru. Previše sam iscrpljena i umorna, a ne
želim da sebe publici dajem polovično. Gde god da sam pevala do sada, nikada mi se nije desilo da ne dobijem novi poziv za gostovanje, upravo zato što uvek dajem najviše što mogu.
Jeste li zaljubljeni?
- Nikad se ne odmaram od ljubavi. Volim da volim i da sam voljena. Međutim, bitno je da naglasim da moja karijera nikada ne zavisi od mog emotivnog stanja. Bilo ono najlepše
ili najgore na svetu. Publika je uvek ispred bilo čega u mom životu. Posao nikada neće trpeti zbog mojih emotivnih krahova ili zbog zaljubljenosti. To bi bilo sebično, a tu vrstu luksuza sebi ne mogu da priuštim.

Da li je istina da ste odnedavno u vezi sa izvesnim ruskim milijarderom?
- Jedan milijarder mi se udvara, ali neka nastavi da se udvara, videćemo. Volim kada se muškarac trudi. Čudni su putevi Gospodnji. Za sada nisam sigurna da li je na pomolu sjajno prijateljstvo ili nešto više, tek ćemo videti.
Ko je osoba sa kojom ste nedavno viđeni u krstarenju Jadranom?
- Gospodin koji mi je tokom tog krstarenja pravio društvo je Rus koga pominjete. Divno smo se družili.
Kakvi muškarci vam se dopadaju?
- Pošto sam bezbroj puta davala definicije, a zatim ih gazila, biću kratka i jasna: ostvaren i bez kompleksa. Naravno, i moj.
Možete li sebe da zamislite pored muškarca koga biste morali da izdržavate?
- Bez lažne moralnosti, niti bih ja mogla, niti bi ijedan muškarac mogao sam da izađe na kraj prvenstveno sa sobom i svojom muškošću.
Da li biste voleli da se uskoro ostvarite u ulozi majke?
- Majčinski instinkt se u meni probudio još prošle godine. Međutim, moja velika greška je što u svaku vezu uđem bez kalkulacija i čistog srca, pa su i moje emocije veoma jake.
Tokom nekoliko poslednjih ozbiljnih veza koje sam imala, u trenutku najveće zaljubljenosti sam često govorila da želim da se udam za tog muškarca i da mu rodim dete. I sve to nisam pričala samo prijateljima već i u javnosti. Posle takvih izjava obično počnem da se presabiram, i shvatim da ipak ne vidim sebe pored tog čoveka doživotno. A moj brak će biti zauvek. Zato se najmanje u narednih pet godina neću udavati. Živim Seks i grad, živim svoju karijeru.
Jeste li zaista prestali da konzumirate alkohol kako ste nedavno izjavili?
- Da, zapravo nikada nisam ni imala problem sa alkoholom, samo sa medijima. Stalno sam na dijetama poslednjih meseci, dovoljno je da popijem dve čaše šampanjca i uhvati me
pomalo. Naravno, paparaci su tu da odmah uhvate neku moju grimasu i odmah ispadnem alkoholičarka.
Da li možda posle incidenta kada ste vozili pod dejstvom alkohola imate vozača?
- Još nije izrečena presuda, tako da nisam kažnjena. Čim mi oduzmu dozvolu, podrazumeva se da ću kao i svaki drugi savestan građanin privremeno zaboraviti na vožnju. Tada ću sigurno uposliti vozača.
Kako ste provodili vreme u Crnoj Gori?
- Nažalost, more sam videla samo sa terase svog hotela. Nisam se okupala ni tri puta. Čitavo leto sam provela radno, a boravak u Crnoj Gori ću pamtiti po tome što je tokom tri slobodna dana koje sam imala padala kiša. Međutim, radujem se svom tradicionalnom bekstvu u neku egzotičnu destinaciju. Ne želim da budem pogrešno shvaćena, jer se ne žalim. Radila sam svakog dana, i gotovo da nema grada u Crnoj Gori u kojem nisam imala koncert. Protekla godina je definitivno najbolja u mom životu.
Planirate li da se čitavog života bavite pevanjem ili želite da se u nekom trenutku povučete sa estrade?
- Čak i kada se ostvarim kao majka i supruga, nastojaću da se bavim svojim poslom, makar pevala samo za svoju dušu.
Imate li običaj da potrošite sav novac koji zaradite ili štedite i planirate da možda uložite u neki privatni biznis?
- Ranije sam bila rasipnica u najgorem smislu te reči. Sada svaki dinar štedim, ali daleko od toga da sebi postavljam neka ograničenja ili da se suzdržavam oko nečega. Samo sam naučila da u dovoljnoj meri poštujem novac.
Pričalo se da uskoro planirate da kupite stan, jeste li već pronašli nešto što vam odgovara?
- Volela bih da uskoro kupim još jedan stan u Beogradu, ali trenutno sam u fazi razgledanja. Pitanje je samo kada ću pronaći nešto što mi odgovara. Već sada se radujem svojoj novoj oazi. I taj stan će biti nešto po čemu ću pamtiti album Mafia caffe, jer sam ga zaradila zbog fantastičnih hitova.

Intervju: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin