Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: U susret građanskom venčanju

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić: U susret građanskom venčanju

Autor: | 01/09/2011

0

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić odlučili su da sudbonosno „da“ izgovore 6. septembra kada će organizovati svadbeno veselje za rodbinu i bliske prijatelje. Ovaj skladan par nedeljama je posvećen organizaciji ove svečanost koja će biti upriličena u restoranu „Vila“ na Adi Ciganliji, a među zvanicama će biti mnogo Ivanovih i Jeleninih kolega. Naša predstavnica na „Evroviziji“ već je izabrala belu venčanicu, a da tog dana izgleda besprekorno pobrinuće se njena stalna ekipa saradnika, pre svega šminker Marko Nikolić i frizer Aleksandar Kapriš, koji su i njeni dugogodišnji prijatelji. Kako nikada nisu voleli da pričaju o privatnom životu, poznati par odlučio je da ni ovog puta o svom venčanju ne daje izjave pre samog događaja.
- To je njihova intimna i privatna stvar tako da neće davati izjave pre venčanja - rekao je Jelenin PR menadžer za magazin "Hello!".
Iako su se trudili da se o ovoj svečanosti ništa ne sazna pre nego što se ona održi, budući bračni par čitavo leto se brižljivo priprema za ovaj srećan dan kada će se jedno drugome zakleti na večnu ljubav. Budući da se datum njihove svadbe polako bliži, ostalo im je da se pobrinu o sitnim detaljima i već su počeli da pozivaju goste.
Inače, poznati par je odlučio da stane na „ludi kamen“ u maju kada su saznali da je Jelena u drugom stanju i da će početkom naredne godine postati roditelji.
- Venčanje ćemo svakako obaviti pre nego što uđem u poodmaklu trudnoću. Mada sam ja kumovala koleginici Mari Mari, nećemo ukrštati kumstva, već će mi kuma na venčanju biti moja drugarica iz detinjstva Snežana, dok će Ivanu svedočiti njegov dugogodišnji drug - izjavila je nedavno Tomaševićeva.

U prvim nedeljama trudnoće popularne Kragujevčanke, zaljubljeni par je bio na kratkom putovanju u Velikoj Britaniji gde je Bosiljčić igrao predstavu „Jasmin na stranputici“, dok mu je njegova lepša polovina pravila društvo. Iako pre putovanja nije mogla da nasluti šta će se dogoditi, Jelena će svoju prvu posetu Londonu zauvek pamtiti i po tome što ju je njen partner tamo zaprosio na jednoj popodnevnoj šetnji i tom prilikom joj je poklonio prsten sa brilijantom koji je prethodno naručio da se izradi specijalno za nju.
Lepa brineta i njen partner ne kriju zadovoljstvo zbog ovako srećnog raspleta situacije, iako njihovi najbolji prijatelji tvrde da do pre nekoliko meseci nisu ni slutili da će ih sudbina ponovo spojiti. Naime, njih dvoje su započeli romansu u maju 2008. godine i to baš u vreme kada je Jelena predstavljala našu zemlju na „Evroviziji“, dok je Ivan te godine snimao seriju „Ranjeni orao“ posle čijeg prikazivanja je postigao veliku popularnost. Iako je izgledalo da je njihov odnos veoma stabilan, posle godinu dana zabavljanja razišli su se zbog sitnih svađa koje su urušavale njihovu vezu.
Pošto su posle raskida ostali u prijateljskim odnosima, posle jednog slučajnog susreta oboje su počeli da razmišljaju o obnavljanju veze, a ubrzo su se i uverili da su njihova osećanja i dalje jaka i da žele da nastave život zajedno. Zato su se veoma obradovali kada su saznali da će postati roditelji, a posle venčanja polako će početi sa pripremama za dolazak novog člana porodice.

Piše: Ivana Nikolić

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti