Lepa Brena u društvu sinova Stefana i Viktora uživa u Majamiju

Lepa Brena u društvu sinova Stefana i Viktora uživa u Majamiju

Autor: | 17/04/2015

0


Regionalna zvezda Lepa Brena početkom aprila otputovala je u Majami gde trenutno živi njen sin Stefan. Dvadesetdvogodišnji mladić studira na Floridi, a pevačica je njegov odlazak iz Beograda veoma teško podnela. Upravo zbog toga koristi svaku priliku da otputuje u Ameriku kako bi videla svog naslednika.
Neposredno pred Uskrs, Brena je u društvu svog supruga Slobodana Bobe Živojinovića i sina Viktora otputovala u Majami kako bi porodica zajedno proslavila praznike. Prilikom obeležavanja jednog od najvećih hrišćanskih praznika Živojinovićima se pridružila porodica Dragana Stojkovića Piksija.
O tome koliko Breni prija boravak na sunčanoj Floridi gde svaki tren provodi u društvu svojih naslednika govori i činjenica da je promenila frizuru, te sada izgleda skoro isto kao pre tri decenije kada je bila jedna od najvećih muzičkih zvezda bivše Jugoslavije i upoznala proslavljenog tenisera, oca svojih sinova.
Fotografiju na kojoj pozira u društvu svojih naslednika objavila je na društvenoj mreži Tviter i tom prilikom čestitala rođendan Grand televiziji.

Autor: Life Content
Foto: Lepa Brena / Twitter

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti