Adel: Po deseti put nagrađena Gremijem

Adel: Po deseti put nagrađena Gremijem

Autor: | 27/01/2014

0

Na svečanoj dodeli Gremi nagrada koja je sinoć održana u Las Vegasu, jedno priznanje osvojila je i Adel, i to za pesmu "Skyfall" koja je proglašena najboljom numerom iz filma. To je još jedno u nizu priznanja koje je osvojio ovaj hit, napisan za istoimeni film iz "Džejms Bond" serijala, ali britanska pevačica ovog puta nije bila prisutna na dodeli. Ona se putem Tvitera oglasila povodom ovih srećnih vesti, i izrazila razočarenje što nagradu nije lično preuzela.
- Volela bih da sam tu! Hvala vam za Gremi, moj deseti! Želim vam predivno veče, ja sam sada u krevetu i veoma sam nemirna - napisala je pevačica.
Dvadesetpetogodišnja zvezda tokom svoje karijere čak 13 puta bila je nominovana za ovu prestižnu muzičku nagradu, a čak deset puta ju je osvojila. Ove godine konkurencija su joj bili Lana del Rej sa pesmom "Young and Beautiful", napisanom za film "Veliki Getsbi" i grupa "Coldplay" i numera "Atlas" iz filma "Igre gladi: Lov na vatru".
Adel se vrlo retko pojavljivala u javnosti otkako je sa partnerom Sajmonom Koneckim pre 15 meseci dobila sina Anđela. Za pesmu "Skyfall", pred Gremija, osvojila je i Oskara i Zlatni globus.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: adel gremi

Pročitajte još