Džerard Batler: Želim decu, ali još uvek nisam pronašao ženu svog života

Džerard Batler: Želim decu, ali još uvek nisam pronašao ženu svog života

Autor: | 09/03/2014

0

Džerard Batler važi za jednog od najpoželjnijih holivudskih zavodnika, ali još uvek nije uspeo da pronađe pravu ljubav. Škotski glumac, koji je povezivan sa nekim od najlepših žena na svetu, otkrio je da je i dalje u potrazi za "onom pravom":
- Još uvek nisam pronašao svoju princezu. To ne znači da usput nisam upoznao mnogo princeza, ali još nisam pronašao onu pravu. Ili možda jesam, i ona se u jednom trenutku vrati u moj život. Nikad ne reci nikad. Ali da li se viđam sa nekim sada? Odgovor je, nažalost, ne - otkrio je on.
Zvezda filmova "300" i "P.S. Volim te" povezivan je sa holivudskim lepoticama poput Dženifer Aniston, Kameron Dijaz i Naomi Kempbel, ali glumac, koji trenutno snima svoj novi film u Australiji, kaže da je njegova profesija izazvala dosta pometnje u njegovom ljubavnom životu.
- Teže je biti u vezi kada ste u filmskoj industriji. To je i delimično moja krivica, a delimično i priroda ovog posla. Teško je kada stalno putujete. Ja sam sada u Australiji dva meseca. Ko bi želeo to da trpi - iskreno kaže Batler, koji je priznao da se borio sa alkoholizmom, te dodao da je ljubav sjajna, ali da to nije nešto zbog čega bi se odrekao karijere.
- Ljubav je sjajna, ali to nije jedini aspekt života. Kada se zaljubim, želim da je podržavam i da se ne trudim da je menjam. Ne volim uslovljenu ljubav.
On kaže i da je tokom rada na animiranom filmu "Kako da dresitate svog zmaja 2" promenio svoje mišljenje o zasnivanju porodice.
- Želim decu. Za sada imam četvoro sestrića. Često se pitam kako bi bilo kada bih zajedno sa svojom decom gledao filmove. To me je nateralo da se predomislim.

Autor: Life Content

Foto: SIPA

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: džerard batler