"The Frajle": Specijalne gošće Vlatka Stefanovskog na koncertu u Beogradu

"The Frajle": Specijalne gošće Vlatka Stefanovskog na koncertu u Beogradu

Autor: | 01/09/2014

0

Umag, Zlatibor, Šibenik, Kumanovo, samo su neki od gradova u Srbiji i regionu u kojima je poznati ženski sastav "The Frajle" promovisao novi album "A strana ljubavi". Pored proba, nastupa, fotografisanja sa fanovima, davanja autograma, četiri dame iz Novog Sada nađu vremena i za kratak predah.
- Svako mesto nam donese nove uspomene, nove dogodovštine. U Paklenici, Festival dokumentarnog muzičkog filma je mesto gde možete da pogledate fantastične filmove, ali i da upoznate zanimljive ljude da se zabavite i provedete. Tu smo se srele sa Vlatkom Stefanovskim i Manjifikom, poznajemo se, sarađivali smo i na novom albumu, te je ovo bila idealna prilika da otpevamo i odsviramo nešto zajedno, ali u jednoj opuštenoj atmosferi. Bilo je divno, za pamćenje - kaže Frajla Nata.
Frajle nastavljaju svoje koncertne aktivnosti širom regiona, snimaju i najslušanije pesme na španskom, francuskom i japanskom jeziku, a publika u Srbiji moći će da ih čuje u oktobru, kad će biti gošće Vlatka Stefanovskog u Sava Centru.

Autor: Life Content
Foto: Privatna arhiva, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još