Alisa Milano rodila kćerkicu Elizabelu

Alisa Milano rodila kćerkicu Elizabelu

Autor: | 05/09/2014

0

Holivudska glumica Alisa Milano juče je na svet donela svoje drugo dete. Informaciju je potvrdio glumičin predstavnik za medije.
Alisa i njen suprug, holivudski producent Dejvid Baljari postali su roditelji devojčice kojoj su dali ime Elizabela.
- Mama i beba se osećaju odlično - rekao je njihov portparol.

Pre nego što je ponovo ostala u drugom stanju, govorilo se o tome da glumica žarko želi da rodi još jedno dete, te da joj nije bilo baš jednostavno da zatrudni. Alisa je objasnila da je njena druga trudnoća na početku bila problematičnija od prethodne.
- Imala sam jutarnje mučnine ovog puta, ali su one prestale tačno posle 12 nedelja. Kada sam bila trudna sa prvim detetom nisam imala mučnine ni jednog minuta, pa sam tako znala da je ovog puta devojčica - ispričala je glumica u avgustu mesecu, a zatim je dodala:
- Kada sam rodila svoje prvo dete, pomislila sam kako je to ono što sam čekala čitavog života - rekla je Alisa.

Četrdesetjednogodišnja glumica koja se proslavila ulogom dobre veštice Fibi Halivel u televizijskoj sagi "Čari" sve vreme je tokom druge trudnoće bila aktivna i snimala seriju "Ljubavnice". Alisa je 31. avgusta na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju koja je snimljena dok je u porodilištu boravila sa sinčićem Milom, koji je tog dana napunio tri godine. Glumica je više puta izjavila da uživa u svakom momentu majčinstva.

Autor: Life Content
Foto: Alyssa Milano / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: alisa milano Spy