Alisa Milano uživa u majčinstvu

Alisa Milano uživa u majčinstvu

Autor: | 30/10/2014

0

Glumica Alisa Milano objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj se vidi kako doji kćerku Elizabelu, koja je rođena 4. septembra. Usledili su komentari podrške od oduševljenih fanova.
Zvezda serije "Čari" sada u potpunosti može da se posveti u ulozi majke, posebno nakon što je napustila snimanje "Ljubavnica". Ona je pre mesec dana objavila na svom sajtu i profilu na društvenoj mreži Fejsbuk saopštenje u kojem je objasnila razloge za prestanak snimanja ove serije.
- Posle dve divne sezone koje su snimljene u Los Anđelesu, zbog finansijskih razloga producentska kuća "ABC" odlučila je da ekipu serije "Ljubavnice" preseli u Vankuver. U ovom kanadskom gradu biće nastavljeno snimanje treće sezone ove serije, a ja sam odlučila da odustanem od projekta jer ne mogu da se preselim. Naime, imam dvoje male dece, i "posao" majke i supruge mi je na prvom mestu. Ne mogu da preselim svoju decu u Kanadu, a još teže bih podnela udaljavanje od njih. Očajna sam što moram da odustanem od ovog glumačkog zadatka i svima u ekipi želim apsolutno sve najlepše.
Četrdesetjednogodišnja Alisa, koja je pre dva meseca na svet donela kćerkicu Elizabelu, već ima tri godine starog sina Mila, u popularnoj seriji tumačila je lik advokatice Savi, koja bezuspešno pokušava da zatrudni.

Autor: Life Content

Foto: Alyssa Milano / Instagram

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: alisa milano Spy