Lili Alen: Ispovest o gubitku bebe

Lili Alen: Ispovest o gubitku bebe

Autor: | 08/11/2014

0

Gostujući u televizijskoj emisiji “The Jonathan Ross Show” pevačica Lili Alen osvrnula se na bolno iskustvo koje se dogodilo čak dva puta. Naime, popularna Britanka je 2007. godine imala spontani pobačaj i izgubila dete koje je čekala sa tadašnjim partnerom Edom Simonsom, a tri godine kasnije ponovo je doživela isti udarac kada je u šestom mesecu trudnoće ostala bez bebe koju je očekivala sa Semom Kuperom. Četiri godine posle ovog teškog udarca Lili je smogla snage da javno govori o tim trenucima.
- To je nešto što bi teško palo svima, bez obzira na okruženje u kom žive i materijalno stanje. Kada sam došla kući taj dan, shvatila sam da… iako sam imala tu nesreću da doživim najgoru stvar koja nekome može da se desi – da izgubim dete, ipak sam vrlo srećna što imam tako divnog partnera koji je bio uz mene i sa kojim sam mogla da podelim to iskustvo - izjavila je dvadesetdevetogodišnja pevačica sa suzama u očima.
- U Britaniji se svaki dan rodi sedamnaestoro mrtve dece. Mnogo je žena  koje se potištene vraćaju kući, a koje nemaju takvu podršku. One moraju same da prebrode to mučno iskustvo. Zato sam zaista zahvalna i osećam se blagosloveno, umesto da sažaljevam sebe - zaključila je Lili koja je u međuvremenu sa suprugom Semom Kuperom dobila dve kćerkice, Etel (2) i Marni (1). Pevačica je izjavila da bi volela da ima više dece i otkrila da u budućnosti priželjkuje i muškog naslednika.

Autor: Life Content

Foto: JLP

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: lili alen

Pročitajte još