Ivana Nešović: Presrećna zbog odlaska u Kinu

Ivana Nešović: Presrećna zbog odlaska u Kinu

Autor: | 03/12/2014

0

Odbojkašica Ivana Nešović koja je, osim po dobrim rezultatima, poznata i po tome što je veliki zaljubljenik u Aziju, nedavno je potpisala ugovor sa kineskim klubom "Tijanđinom" i prošle nedelje otputovala je u Kinu. Atraktivna sportistkinja, posle nekoliko dana provedenih sa novim saigračicama, prepuna je utisaka i veoma je srećna što će imati priliku da istražuje novu kulturu.
- Svoju sportsku karijeru želim, između ostalog, da iskoristim da obiđem što više zemalja i upoznam različite svetske kulture. Kada biram klub u kome igram, nikada se ne rukovodim visinom zarade, već mi je najvažnije da idem u novo okruženje koje želim da istražim. Do sada sam bila u Japanu, Južnoj Koreji, Italiji i Turskoj, a ove sezone nisam želela da potpisujem ugovore sve dok nije došla ponuda da odem u tako inspirativnu zemlju kao što je Kina - tvrdi Ivana, koja je ugovor sa klubom "Tijanđinom", za početak, potpisala na dva i po meseca.
U januaru će imati kratku pauzu, kada će ponovo doći u Srbiju, i tada će odlučiti da li će u Kini ostati do kraja naredne godine.

Piše: Ivana Nikolić, Life Content

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin