Vinona Rajder: Ne jedem pred kamerama

Vinona Rajder: Ne jedem pred kamerama

Autor: | 03/05/2013

0

I pored toga što ima preko 25 godina dugu karijeru, glumica Vinona Rajder (41) kaže da i dalje uči neke trikove o glumi i filmu, a neke od njih naučila je i na teži način. Naime, ona je u jednom intervjuu otkrila da je tokom snimanja njenog manje poznatog filma "Welcome Home, Roxy Carmichael" 1990. godine, kada je imala samo 19 godina, naučila da na snimanju ne treba ništa da jede.
- Ima jedna scena u mojoj spavaćoj sobi u kojoj grickam čokoladice. Bila sam mlada, i to je bilo pre nego što sam naučila neke glumačke trikove, i pre nego što sam znala da tu scenu treba da snimimo iz mnogo različitih uglova. Grickala sam ih i nisam shvatala da treba da nastavim to da radim. Tako da sam na kraju morala da pojedem 64 čokoladice tog dana. Bilo mi je muka - ispričala je Vinona i dodala da čak i godinama kasnije nije zaboravila na to neprijatno iskustvo.
- U početku sam samo mislila kako su ukusni, ali ne i nekoliko sati kasnije. Sada kada snimam film, nikada me nećete videti da jedem. Samo ću da otvaram usta, ali ništa neću staviti u njih - kaže Vinona.

Izvor: Life Content

Foto: Sipa

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin