Dijana Janković: Pripreme za venčanje u Monte Karlu

Dijana Janković: Pripreme za venčanje u Monte Karlu

Autor: | 08/08/2013

0


Pevačica Dijana Janković poslednjih meseci proživljava pravu bajku, kako poslovno tako i privatno. Nedavno je izdala singl "Živelo more", a krajem godine planira da plasira svoj prvi album. Atraktivna dvadesetpetogodišnjakinja sredinom septembra će u Monte Karlu izgovoriti sudbonosno "da" emotivnom partneru Danijelu Rokviću, koji se bavi modernim tehnologijama. Srećni par s mnogo ljubavi je posvećen osmišljavanju svog venčanja, kome će prisustvovati brojne ugledne zvanice. Za magazin "Hello!" Dijana ističe da je ovo najuzbudljivija godina za nju, i pored venčanja kome se veoma raduje, polako ali sigurno ostvaruje svoje muzičke planove.
- Ovo je najuzbudljiviji period u mom životu. Početkom leta izdala sam novi singl "Maksimalno moj", a nedavno sam promovisala i pesmu "Živelo more", pravu letnju kompoziciju koju su stvorili Damir Hamdanović i Marina Tucaković. Za ovaj singl ekranizovala sam i promovisala spot. Inače, već duže sam zaokupljena venčanjem. Angažovala sam kompaniju koja se bavi organizacijom venčanja koje će biti moderno sa fantastičnom dekoracijom uz dobru muziku i ukusno posluženje. Kao idealnu lokaciju za ovaj intimni događaj suprug i ja izabrali smo Monte Karlo - kaže Dijana koja se sa svojim izabranikom verila prošlog decembra u Beču.
- Danijel je jedina osoba koja može da me isprati u svemu, kao i ja njega. Naša ljubav je posebna i velika. Odlučili smo da svadbi prisustvuju naši najbliži prijatelji i rodbina. Venčanicu sam naručila u jednom modernom ateljeu Milanu, specijalno se radi za mene.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još