Dijana Janković: Skromno venčanje u Monte Karlu

Dijana Janković: Skromno venčanje u Monte Karlu

Autor: | 15/09/2013

0


Umesto glamurozne svadbe pred oko 300 zvanica, sestra Jelene Janković - Dijana u Monte Karlu organizovala je malo venčanje sa oko 30 zvanica. Na venčanju su bili prisutni samo najbliži prijatelji i rodbina.
Nakon što smo u medijima mogli da pročitamo da će se pevačica Dijana Janković u Monte Karlu zavetovati na vernost svom dve decenije starijem izabraniku Danijelu Rokviću, pred oko 300 zvanica koje će u ovom mestu boraviti o trošku mladenaca tri dana, od cele ove priče, na kraju, nije bilo ničega.
Prema saznanjima do kojih je došao "Blic", nakon što su mladenci stavili na papir koliko će ih sve to koštati, počeli da skraćuju spisak zvanica, kojih je na kraju ostalo tridesetak.
Tek njihovi najbliži, među kojima - roditelji, Danijelova deca iz dva prethodna braka i kumovi, doputovali su juče na aerodrom u Nici redovnom linijom iz Beograda.
- Trebalo je da među zvanicama budu i visoki funkcioneri DS-a među kojima i Dragan Đilas, kao i vlasnik 'Grand produkcije' Saša Popović i mnogi drugi, ali su svi zbog navodnih poslovnih obaveza otkazali. Danijel je za potrebe prevoza VIP zvanica čak planirao da iznajmi privatni avion, ali kako su otkazali svi, otkazao je i on pilotu - rekao je za "Blic" izvor blizak ovom paru.
U Monte Karlo je otputovala i Dijanina drugarica i PR menadžerka Irena Atanasković, kao i stilista Nemanja Ivanišević, koji je za "Blic" istakao da je slikanje na venčanju zabranjeno.

izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još