Katarina Ostojić Kaja: Sada sam srećno razvedena

Katarina Ostojić Kaja: Sada sam srećno razvedena

Autor: | 22/02/2012

0

Katarina Ostojić Kaja juče se zvanično razvela od košarkaša Uroša Duvnjaka, s kojim je bila dve godine u braku. Popularna pevačica i verenica svetski poznatog di-džeja Džuniora Džeka kaže da je srećna što je njen drugi brak okončan i na papiru. Kaja se za Uroša Duvnjaka udala u julu 2009. godine, ali već nakon nekoliko meseci pevačica je shvatila da njih dvoje nisu jedno za drugo zbog razlika u karakteru. Bivši supružnici juče nisu prisustvovali ročištu jer je Kaja bila na snimanju svog novog spota, dok se Duvnjak nedavno preselio u Grčku, gde je nastavio svoju košarkašku karijeru.
- Mi već godinu i po dana ne živimo zajedno i nije bilo nikakvog smisla da i dalje budemo na papiru u braku, pogotovo što sam šest meseci u ozbiljnoj stabilnoj vezi. Pomalo zbog moje neodgovornosti i obaveza nisam ranije sve to okončala, ali sam sada konačno slobodna žena. Srećna sam zbog toga - kaže Kaja.
Pevačica je pre Duvnjaka bila udata za Nikolu Dragojlovića, koji je na izdržavanju trogodišnje zatvorske kazne, a s kojim ima kćerku Nikoliju (9).

Izvor: Blic.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još